To je to što me zanima!

Cazorla potpisao za Arsenal: Presretan sam što dolazim tu

Arsenal je na službenim stranicama objavio transfer Santija Cazorle iz Malage. Nisu objavili vrijednost i trajanje transfera, no zna se da je potpisao dugogodišnji ugovor
Vidi originalni članak

Nogometni klub Arsenal s oduševljenjem može objaviti da smo doveli Santija Cazorlu, piše na službenim stranicama Arsenala.

Cazorla (27) je u londonski klub došao iz Malage koja se iznenada našla u velikim novčanim problemima. 

Trajanje i vrijednost transfera nisu objavljeni, no prema Transfermarktu španjolski reprezentativac je procijenjen na 20 milijuna eura.

- Cazorla će biti veliko pojačanje za nas. On je igrač koji će nam donijeti veliku kvalitetu i iskustvo u momčad. Raznovrstan je i može igrati na tri pozicije u veznom redu. Oduševljen sam što je potpisao za nas - rekao je Wenger.

- Presretan sam što sam došao u Arsenal, klub s velikim igračima, fantastičnim stadionom i odličnim navijačima. Imamo i jednog od najboljih trenera kojem se divi cijeli svijet - dodao je Cazorla nakon potpisa ugovora.

Broj na dresu još nije izabrao, no Arsenalovi navijači itekako mogu biti zadovoljni jer im u momčad napokon dolazi iskusan igrač s naslovm europskog prvaka sa Španjolskom.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Furioso244 07.08.2012.

    Dobro je, jos jedno ili dva pojacanja i najmanje 3. mjesto mora biti zagarantirano ali sanjam naslov..:)))))

  • croman 1899 07.08.2012.

    ako dovedu mvillu , sahina i jos nekog branica bit ce to odlicna ekipa ali mislim da ove godine nista od trofeja jer se to treba poslozit,a k tomu i rvp odlazi

  • SpužvaBob 07.08.2012.

    džaba kad im je trener kukavica

Komentiraj...
Vidi sve komentare