To je to što me zanima!

Cedevita dobila FMP u trileru! Čvrsto drži 2. mjesto u skupini

Stefan Pot iz redova gostujućeg FMP-a promašio je šut za tri poena u zadnjem napadu i Cedevita je stigla do pobjede. S omjerom pobjeda i poraza 14-5 drži drugo mjesto u skupini iza Crvene zvezde
Vidi originalni članak

Košarkaši Cedevite su u nedjelju u 19. kolu ABA lige u uzbudljivoj završnici na svom terenu slavili protiv FMP-a sa 87-85 (43-49), s tim da su gosti imali posljednji napad na utakmici, ali ga nisu uspjeli realizirati.

Gosti su veći dio susreta bili u vodstvu, u drugoj četvrtini imali su u nekoliko navrata deset koševa prednosti. I u posljednjih deset minuta igrači FMP-a su bili stalno u vodstvu, tri minute i 44 sekunde prije kraja vodili su 85-80. No, Jacob Pullen i Toni Katić doveli su Cedevitu na minus jedan, a Edo Murić minutu i 16 sekundi prije kraja pogodio tricu za vodstvo 87-85.

Gosti su potom izgubili loptu, a Cedevita je zahvaljujući skokovima u napadu imala četiri pokušaja da potvrdi pobjedu. No, Ramljak, Stipanović i Pullen bili su neprecizni. Tako je gostima ostalo 14 sekundi za posljednji napad, ali Stefan Pot promašio je šut za tri poena i Cedevita je stigla do pobjede. S omjerom pobjeda i poraza 14-5 drži drugo mjesto.

Jacob Pullen bio je prvi strijelac Cedevite sa 21 košem. Edo Murić ubacio je 18, a Justin Cobbs 14 poena. U redovima FMP-a Stefan Pot zabio je 23, a Duop Reath 19 koševa.

Dan ranije u hrvatskom derbiju košarkaši Zadra su pred svojim navijačima svladali Cibonu sa 95-91, pa Cibona i Zadar sada imaju isti učinak 7-12.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 10.02.2019.

    dobro igraju u aba ligi ove sezone

Komentiraj...
Vidi sve komentare