To je to što me zanima!

Cedevita i 5. put u nizu preko Cibone osvojila naslov prvaka

Košarkaši Cedevite i ove godine su došli do naslova prvenstva hrvatske. Oni su u četvrtoj utakmici serije protiv Cibone pobijedili 77-68 i došli do konačnih 3-1. Prvake je predvodio Džanan Musa zabivši 21 koš
Vidi originalni članak

Košarkaši Cedevite i peti put zaredom došli su do naslova prvaka Hrvatske. I petu godinu zaredom suparnici su im bili rivali iz Zagreba, Cibona. Kao i prethodna četiri puta, scenarij je ostao isti i Cedevita je došla do još jednog naslova u nizu. Danas su "vitamini" došli do pobjede 77-68 za 3-1 u finalu doigravanja Prvenstva Hrvatske.

Gledatelji u Draženovu domu u početku su gledali dosta tvrdu utakmicu, gdje su "vukovi" na domaćem terenu odlučili doći do pobjede. No presudila je treća četvrtina, gdje je momčad Cedevite pokazala svoju individualnu kvalitetu i došla zasluženo do još jedne titule.

Najbolji u redovima Cedevite bili su Džanan Musa s 21 poenom, kojemu je ovo zadnja utakmica u dresu Cedevite i iščekuje NBA draft, te Damir Markota koji je zabio 11 poena. Cibonu je opet predvodio veteran Luka Žorić zabivši 20 koševa.

Ovo je Cedeviti drugi naslov ove godine u domaćim natjecanjima. U veljači su osvojili Kup Krešimira Ćosića.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 04.06.2018.

    Umjetni klub bez duše tradicije identiteta.Ciboni da je ta lova koju ima ova umjetna tvorevina opet bi se gledala vrhunska košarka i orilo heja,heja cibosi u krcatoj dvorani.Tužno jadno i ružno što su napravili od nekadašnjih divova Cibone i Splita

  • Kuco11 04.06.2018.

    Pogle izad, gori tribina, slavlje na vrhuncu, navijači u ekstazi...

  • WapFetty1738 03.06.2018.

    Moja Cibono, na što ste spali, užasna ekipa, loš trener i sve skupa jadno, a mi se ponadali. #GubiSeUpravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare