To je to što me zanima!

Cedevita iduću sezonu lovi naslov prvaka s Anzulovićem

Nakon propalih pregovora s Jasminom Repešom, Velimirom Perasovićem i Sašom Filipovskim, Cedevita je iz četvrtog pokušaja dobila novog trenera na svojoj klupi.
Vidi originalni članak

Riječ je o Draženu Anzuloviću, bivšem treneru Zagreba, Cibone, Ural Greata, Charleroija, Donjecka i Lietuvos Rytasa.

Jasmin Repeša još čeka potvrdu da je postao novi trener Reala, dok je Perasović ipak tražio previše novaca za prilike hrvatske košarke. Treći izbor, Saša Filipovski, vratio se u Union Olimpiju te je stoga hrvatski viceprvak morao krenuti drugim smjerom.

Novo ime na klupi Cedevite postalo je tako ono Dražena Anzulovića koji je potpisao dvije na godine.

- Zadovoljan sam kosturom momčadi, posebno vanjskom linijom i ostankom Dontayea Drapera, o njemu sam čuo samo najbolje. Prvi zadatak je što prije riješiti problem visokih igrača – rekao je Anzulović, koji će momčad povesti na pripreme 8. kolovoza.

Zula se protekle godine vratio u hrvatsku košarku zamijenivši Zdravka Radulovića na klupi posrnule Cibone. No njegova u klubu trajala je svega tri mjeseca, nakon čeka je dobio otkaz.

Sada mu se s Cedevitom pruži druga prilika da se dokaže na čelu hrvatskog kluba.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Feliks6 20.06.2011.

    to je to. glavno da Peras nije tu. Zula neće puno napraviti sigurno,a vjerojatno neće ni ostati dugo na klupi. i opet ovaj bucks tu komentira. al zanimljivo,samo na članke o tome sokiću. i onda kaže da ne navija za taj jadni sokić. pazite njega. Aco je gospodin. znači,poimanje gospodina po njemu je to da čovjek protestira na svaku sudačku odluku,da psuje na suce,da optužuje bezveze,da neznam mlatara,glumata... vjerojatno je i bucks takav pa... bucks ti si jedna obična nula od čovjeka. ako ti za acu možeš reći da je gospodin,a ponaša se ko zadnji kreten onda mi je jasno kakav si i ti. bravo majstore,ali glavno da ti znaš sve o upravi,sve o košarci i poštenju i tko je kakav trener. mene bi sram bilo da sam na tvome mjestu ida baljezgam takve gluposti. srami se

  • kerinho 20.06.2011.

    20bucks-a za predsjednika svemira!!!!pa taj decko sve zna,moramo uspijet s njim!!!!!!

  • Mamba24 20.06.2011.

    ovaj anzulović je panj kakog nema

Komentiraj...
Vidi sve komentare