To je to što me zanima!

Cedevita je nakon produžetka svladala Zaragozu za osminu

Domaćin je 11 sekundi prije kraja produžetka imao 84-83, no Cedevita je četiri sekunde prije kraja okrenula sjajnom akcijom i odličnim potezom Luke Babića...
Vidi originalni članak

Košarkaši Cedevite nakon produžetka su svladali Zaragozu 85-84 te tako potvrdili prolaz u osminu finala Eurokupa. Momčad Jasmina Repeše do pobjede je došla košem Luke Babića četiri sekunde prije kraja produžetka. 

Imala je domaća momčad u osnovnom dijelu utakmice prednost i od 12 koševa razlike, no sve je to prosula i odvela susret u produžetak iako je Zaragoza imala napad za pobjedu

Domaćin je 11 sekundi prije kraja produžetka košem Landrya stigao do 84-83, no Cedevita je četiri sekunde prije kraja okrenula sjajnom akcijom i odličnim potezom Babića pod košem. 

Najefikasniji kod Cedevite bili su Fran Pilepić s 19, Miro Bilan 18 te Luka Babić s 11 koševa, dok su Zaragozu predvodili Stevan Jelovac sa 17 te Henk Norel s 14 koševa. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • humscro 05.02.2015.

    44-61 je bio rezultat za Cedevitu,Gordić i Bilan su upali u neku ekstazu,igrali su kao ludi,prekrasne akcije i kombinacije,jedini su zaslužni za taj rezultat,a onda je genije zaključio da nešto nije u redu,i obojicu ih izvadio van...Naravno,kad se vratio,Gordić je potpuno pogubio konce i ovi su ih stigli za 2 minute.Srećom nije bilo Ukića pa su nekako izvukli utakmicu,Jer je Pilepić preuzeo kad je bilo važno.

  • zmay 04.02.2015.

    neka neka

  • Walty 04.02.2015.

    Joj kakva utakmica,ne znam da li treba malo drukčije postaviti igru kad vodiš 15 razlike i da li je za to potreban drukčiji trener jer nije to prvi put Cedeviti. Dobro je kad se dobro završi ali...Imali su sreće kad sudac nije vidio da pred kraj utakmice lopta otišla od Cedevitinog igrača u aut,drukčije bi bilo. Inače,ekipa je dobra,imaju dobre igrače, Bilan je vrlo dobar,Tomas zabija kad treba,playmaker je možda slabija točka.Sretno Cedevita u slijedećim utakmicama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare