To je to što me zanima!

Cedevita je srušila Budućnost; Aco: Idemo hitno na pripreme

Cedevita je u regionalnoj ligi slavila protiv Budućnosti 84-75. No trener Aco Petrović nije zadovoljan formom igrača. Tijekom pauze vodi ih na mini pripreme u Vodice...
Vidi originalni članak

Košarkaši Cedevite su u derbiju 14. kola regionalne ABA lige na svome parketu pobijedili podgoričku Budućnost 84-75. Gosti su u posljednju četvrtinu ušli s prednošću 58-54, ali je momčad Aleksandra Petrovića sjajno odradila završnu dionicu i riješila je u svoju korist s 30-17. 

- Važna pobjeda. Sad smo konkurentu za vrh Budućnosti pobjegli na dvije pobjede što je jako bitno. Sad nas čeka gostovanje u Kragujevcu, a onda, hvala Bogu, dva tjedna pauze. Dečke ću voditi na mini pripreme u Vodice gdje ćemo ponovno imati fizičke pripreme. Jer ne možemo imati intenzitet igre duže od 15 minuta što je nevjerojatno - rekao je Aco Petrović.

Došla je Cedevita ovim slavljem do devete pobjede ove sezone i izjednačila se na ljestvici s Crvenom zvezdom i Partizanom. Zagrepčane je predvodio dvojac Bracey Wright - Predrag Šuput. Prvi je postigao 24 koša i četiri puta asistirao, a drugi je uz 22 poena skupio i devet skokova. Kod crnogorske je momčadi s 23 koša najefikasniji bio Gerald Lee.

ABA liga, 14. kolo:

Cedevita - Budućnost  84-75

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Message 20.12.2012.

    loša ceda a skupa momčad

  • ikdominator 20.12.2012.

    bravo da bar ceda uđe na f4

  • volimdazezam 20.12.2012.

    aco zmaju bosanski !

Komentiraj...
Vidi sve komentare