To je to što me zanima!

Cedevita je željela Gorana Sutona, a doveli su Marsha

Marsh razumije igru, odličan je strijelac i skakač. Očekujemo ga kroz dan-dva u Zagrebu i mogao bi nastupiti već u nedjelju, rekao je Matej Mamić
Vidi originalni članak

Cedevita se sporazumno rastala sa Thomasom Mobleyem, koji nije zadovoljavao ambicije kluba iz Sutinskih vrela, a kao njegova zamjena doveden je 203 cm visoki Amerikanac Ricardo Marsh. 
- Rudež i Opačak su odlična rješenja za poziciju tri, tako da nam više odgovara netko tko može odigrati na četvorki – pojasnio je sportski direktor Cedevite Matej Mamić i dodao kako se nada da će Marsh dodatno unaprijediti igru momčadi u nastavku sezone.
- Marsh razumije igru, odličan je strijelac i skakač. Očekujemo ga kroz dan-dva u Zagrebu i mogao bi nastupiti već u nedjelju u Ljubljani, protiv Union Olimpije - dodao je.
Mamić je nakon odluke o rastanku sa Mobleyem kontaktirao i Spartak iz Sankt Peterburga i pokušavao dogovoriti otkup potencijalnog hrvatskog reprezentativca Gorana Sutona, no unatoč činjenici da Sutonu trener Zvi Sherf dozira nastupe ¨na kapaljku¨, nisu ga se željeli odreći. Sutonov bi dolazak bio sjajan potez, ne samo za Cedevitu i njega samoga, nego i za izbornika Vrankovića, koji bi se mogao uvjeriti u njegove kvalitete uoči sastavljanja popisa kandidata za SP u Turskoj.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare