To je to što me zanima!

Cedevita okrenula utakmicu i slavila protiv MZT-a u Skoplju

Momčad Jasmina Repeše došla je do svoje 13. pobjede u ovom natjecanju i trenutno zauzela vodeću poziciju na tablici, koju već dugo drži Crvena zvezda...
Vidi originalni članak

U 17. kolu ABA lige Cedevita je na gostovanju kod MZT-a u Skoplju slavila rezultatom 81-75 i tako upisala 13. pobjedu u ovom natjecanju preuzevši trenutno i vrh ljestvice. 

Zagrebačka je momčad skoro cijeli susret lovila zaostatak za domaćinom koji je na početku poveo s 10-2 i tako pred svojim navijačima najavio težak posao za momčad Jasmina Repeše

Tek nakon sredine treće četvrtine Cedevita je tricom Tomislava Zubčića izjednačila, međutim Makedonci su uspjeli ponovno povesti, da bi u posljednjoj četvrtini promašili nekoliko šuteva u nizu te tako pomogli Cedeviti da dođe do nove pobjede. 

Kod Cedevite najučinkovitiji su bili Nolan Smith i Miro Bilan s po 15 postignutih koševa, dok je Makedonce predvodio Todor Gečevski koji je postigao isto toliko koševa. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Zvecko_1 18.01.2014.

    To ste odma objavili a sto je moj Partizan napravio najvece iznenadjenje u EL to nista. U ABA ligi se barem zna ko ide na final four.

  • strmi007 18.01.2014.

    Bravo!

  • Bole top 18.01.2014.

    ubo sam to ubo sam to,jos sutra tottenham,sevilla,monaco i psv

Komentiraj...
Vidi sve komentare