To je to što me zanima!

'Oštro osuđujemo bilo kakvo nasilje na terenu i izvan njega'

Nakon sramotnog incidenta u kojem je desetak huligana napalo navijače Partizana iz BiH poslije utakmice Cedevite i beogradskog kluba, javnosti su se obratili i čelnici hrvatskog prvaka
Vidi originalni članak

Svi u KK Cedevita žalosni smo zbog incidenta koji je, nakon odlične utakmice održane u iznimno pozitivnoj atmosferi, izazvala nekolicina huligana u ugostiteljskom objektu u blizini dvorane. Kao klub smo ponosni na sportski duh koji vlada na natjecanjima na kojima sudjelujemo i oštro osuđujemo svako nasilje, na terenu i izvan njega jednako.

Nasilje stoji izravno protiv svega što sport predstavlja, a mi predstavljamo sport. Žao nam je što je sinoćnji incident nakon utakmice zasjenio veliki sportski događaj, stoji u prioćenju Cedevite nakon sramotnog napada huligana poslije utakmice Cedevite i Partizana u Domu sportova.

Podsjetimo, simpatizeri Partizana iz BiH nakon utakmice su sjedili u kafiću u blizini dvorane kada je u kafić uletjelo desetak huligana. U napadu je teže ozlijeđen navijač iz BiH te konobar kafića koji je pokušao huliganima stati na put.

Cedevita u svom obraćanju javnosti napominje kako u samoj dvorani tijekom utakmice nije bilo ni najmanjeg incidenta te kako se napad zapravo dogodio nakon što su navijači odavno napustili tribine.

- Policija je uhitila jednog od napadača, a liječnik KK Cedevita dr. Tomislav Cerovečki je ozlijeđenom dvojcu brzo ukazao pomoć - potvrdili su iz zagrebačkog kluba.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • kamen1983 13.02.2017.

    El moguce da su fakini isprbijali grobare svaka cast decki

  • kamen1983 13.02.2017.

    Sve ih tuci gamad seseljevska

  • ZVECKO is back 13.02.2017.

    Ovo sto puta da se ponovi izgovori bi bili uvek isti. Tako je isto bilo kad su klinci Partizana bili napadnuti sto je jos gori slucaj od ovog tako gde god otisao sto se tice aseg reona isto je sve , ista politika , ista bagra. Toliko

Komentiraj...
Vidi sve komentare