To je to što me zanima!

Cedevita protiv Crvene zvezde, svi na veliki derbi u ABA ligi!

Cedevita u nedjelju od 19 sati dočekuje Crvenu zvezdu u Domu sportova u petom kolu ABA lige. Zvezda je slavila u zadnjoj utakmici u Zagrebu, u travnju ove godine
Vidi originalni članak

Cedevita će u nedjelju u sklopu petog kola regionalne ABA lige u Domu sportova dočekati branitelja naslova. Cedevita kao viceprvak u zadnje dvije sezone u nedjeljnom derbiju ABA lige od 19 sati igra protiv Crvene zvezde.

Cedeviti su u odnosu na prošlu sezonu otišli Roko Ukić, Ante Delaš, Ivan Ramljak, Stanko Barać i Marko Tomas. U Zvezdi više nema Jenkinsa, Bobana Marjanovića, Kalinića ni Jake Blažiča. No svejedno nas čeka pravi derbi možda i dva najveća favorita ABA lige, Cedevite i Zvezde.

U posljednjih 10 utakmica Zvezda je daleko uspješnija. Srpski košarkaši dobili su Cedevitu sedam puta, zagrebačka momčad slavila je triput, a posljednja utakmica u travnju ove godine završila je pobjedom Zvezde u Zagrebu 89-79.

Napunite Dom sportova na utakmici protiv Zvezde i pogledajte veliki derbi dva favorita za osvajanje lige ove sezone. Ulaznice možete nabaviti ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • dubravko77 10.10.2015.

    Ja ni mrtav nebi navijao za cedevitu,prati samo prave hrvatske klubove Cibonu,Zadar i Split

  • Scouser 09.10.2015.

    Pa kada dovede kojekakve Pullene i ostale crnce neka i nema navijača. Šta je najgore onda govore kako Hrvatska nema pravg playa.

  • Mefer 09.10.2015.

    Hebe mi se i za jedne i za druge.Samo Cibona

Komentiraj...
Vidi sve komentare