To je to što me zanima!

Ovako dalje ne ide: Cedevita je pokleknula i doma protiv Rusa

Košarkaši Cedevite izgubili su od Lokomotiv Kubana u četvrtom kolu Eurocupa rezultatom 85-81. Kuban je od početka napravio veliku razliku, Vitamini preokrenuli, ali su se na kraju Rusi izvukli i pobijedili...
Vidi originalni članak

Jako blizu preokreta bila je Cedevita, sve je bilo predodređeno za to. Gubili su Vitamini čak 14 razlike na poluvremenu od Lokomotiv Kubana, a onda je u drugom dijelu slijedio vitaminski uragan!

Probuđeni Magette i Cook rešetali su nemilo protivnički koš, sve je ulazilo, navijači su bili u deliriju i nosili su momčad. Četvrtina je završila rezultatom 26-9 za domaćine! Sito Alonso brisao je znoj sa čela, vidjelo se veliko olakšanje kod njega u odnosu na prvo poluvrijeme, jer mu se stolica opasno trese nakon lošeg ulaska u sezonu.

U zadnju četvrtinu su Vitamini ušli u istom ritmu, Benite i kompanjoni su bili nezaustavljivi. Najveće vodstvo bilo je od devet razlike pri rezultatu od 76-67, a onda se koš odjednom zatvorio!

Igrači Cedevite nisu mogli apsolutno ništa pogoditi, a s druge strane su Mclean i Ponitka nemilo trpali. Na kraju su Rusi to rutinski preokrenuli i priveli kraju za konačan rezultat 85-81.

Čak pet igrača Cedevite su bila dvoznamenkasta, a najviše su iznenadili već otpisani Magette sa 16 koševa i Cook sa 14. Benite je rutinski odradio svoju ulogu kao i uvijek te zabio 15 koševa.

Kod Kubana je razigran bio Kulagin sa 25 koševa i Mclean koji je zabio 14.

Jako je blizu bila Cedevita pobjede, no ne treba žaliti za prolivenim mlijekom. Sjajan preokret i odlična igra daju odličan zajam za budućnost, no moraju puno još raditi kako bi se iskopali iz krize koja je ovih dana potresla Dom sportova.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • prirodna_mineralna_voda 25.10.2018.

    pa zar se očekivala ovdje pobjeda? rusi su dosta bolji, i bili su veliki favoriti i na kladionicma

  • doog_kool 25.10.2018.

    Žao mi je cedevitinih navijača

  • provokator_ 24.10.2018.

    propali projekat diđeja u pokušaju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare