To je to što me zanima!

'Cedevitin Kek': Moram uzeti ABA ligu, zato su me i doveli!

NOVI TRENER Jasno je da su ciljevi opet osvojiti prvenstvo, Kup, a u Eurokupu trebamo biti među četiri najbolje momčadi, rekao je Jure Zdovc (50) koji je u Cedeviti naslijedio Mršića
Vidi originalni članak

Ambiciozan sam trener, ponekad i previše. Zato i tražim da izborimo nastup u Euroligi, to mora biti naš cilj, rekao je Jure Zdovc, novi trener Cedevite.

A da bi igrala Euroligu, zagrebačka momčad mora osvojiti regionalnu ligu. Upravo je izostanak tog trofeja značio i kraj Veljka Mršića u klubu.

- Moram osvojiti ABA ligu, zbog toga su me i doveli čelni ljudi Cedevite. Jasno je da su ciljevi opet osvojiti prvenstvo, Kup, a u Eurokupu trebamo biti među četiri najbolje momčadi. Samo najveći ciljevi stvaraju veliki pritisak na sve nas - rekao je Zdovc, s kojim Cedevita očekuje potrebni iskorak.

Slovenski stručnjak ipak ne zna s kojim igračima će ostvariti taj plan, jer je nekim nositeljima istekao ugovor.

- Uvijek kažem da su treneri tu da rješavaju problem, a ne da ih stvaraju. Trebat će mi neko vrijeme da snimim stanje. no prva momčad mora imati široku lepezu igrača jer nije lako igrati u tri natjecanja odjednom - kaže Zdovc, koji bi često mogao biti na relaciji Zagreb - Ljubljana.

- Obiteljski sam čovjek te ću možda ponekad i otići kući nakon treninga navečer.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Lucija Kornatić 14.06.2017.

    Uzet će Sokić Abu ko i do sada

Komentiraj...
Vidi sve komentare