To je to što me zanima!

Čeh stiže na Maksimir! Dinamo je doveo lijevog beka Lecjaksa

Prema Transfermarktu vrijednost mu je 1.5 milijuna eura. Riječ je o standardnom članu švicarske momčadi. Provjeren je igrač i bio je član svih mladih uzrasta češke reprezentacije
Vidi originalni članak

Prvo pojačanje za novu sezonu stiže u Maksimir!

U petak bi trebao biti kompletiran transfer Čeha Jana Lecjaksa iz švicarskog Young Boysa. Riječ je o 26-godišnjem lijevom beku, a njegov dolazak vjerojatno znači da će Maksimir napustiti ili Josip Pivarić ili Borna Sosa.

Pregovori oko češkog igrača traju već nekoliko dana, transfer je već dva puta bio dogovoren ali su se oba puta javili Švicarci s nekim novim zahtjevima. Nije poznata vrijednost transfera, ali sutra bi sve trebalo biti kompletirano - liječnički pa potom i potpis ugovora.

Prema Transfermarktu vrijednost mu je 1,50 milijuna eura. Što se tiče samog igrača, riječ je o standardnom članu švicarske momčadi. Provjeren je igrač i bio je član svih mladih uzrasta češke reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Mali Ali1 23.06.2017.

    Ja mislim da je Pivaric u biti desni bek, samo to jos nije skuzio.

  • --- DAVOR --- 23.06.2017.

    Dok danas prosjek prosjeka od igrača košta 10 milja eura Dinamo se "pojačava" onima 10X jeftinijim. MA BRAVO!

  • nostradamus 23.06.2017.

    Konačno da su počeli dovoditi pojačanja. Sada još dovesti desnog beka, prodati ili Stojanovića ili Matela, a desnog beka mislim da je na tržištu lakše naći. Zadnjeg veznog i napadača. Napadača treba kao suho zlato. Iako, kada se već Fernandez vratio, mislim da i on može igrati špicu, a Olmo drži lijevo krilo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare