To je to što me zanima!

Čeka nas težak put do Tokija: Francuzi, Portugalci i Tunižani

Kvalifikacijski turnir za odlazak na Olimpijske igre održat će se od 17. do 19. travnja, u Tokio će samo dvije najbolje reprezentacije skupine. A izabranike Line Červara čeka težak zadatak...
Vidi originalni članak

Hrvatska porazom u finalu Europskog prvenstva nije osigurala nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju. A ‘kauboje’ sada očekuju novi izazovi, kvalifikacijski turnir koji će se od 17. do 19. travnja održati u Francuskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kvalifikacijska skupina za OI ne nudi laganicu, Hrvatska se našla u grupi s Francuskom, Portugalom i Tunisom. A u Tokio će samo dvije najbolje reprezentacije.

Izabranici Line Červara su ušli u skupinu s trećeplasiranom selekcijom s posljednjeg Svjetskog prvenstva (Francuska), šestoplasiranom reprezentacijom netom završenog Europskog prvenstva (Portugal), te drugoplasiranom vrstom s Afričkog prvenstva (Tunis). 

Vrlo opasna je i skupina u kojoj se nalaze Njemačka, Švedska, Slovenija i Alžir, i tu će u Tokio samo dvije najbolje selekcije.

Kvalifikacijski turniri za Olimpijske igre:

  • Norveška (domaćin), Čile, Južna Koreja, Brazil
  • Francuska (domaćin), Hrvatska, Tunis, Portugal
  • Njemačka (domaćin), Švedska, Slovenija, Alžir 
Idi na 24sata

Komentari 35

  • 27.01.2020.

    Hahaha igra se u Francuskoj...pametnom dosta🙄

  • madmax2020 26.01.2020.

    Teza skupina nego na nekim velikim natjecanjima,vjerujem da cemo proci skupa sa francuzima,kad se neki igraci prikljuce i ovi oporave ozljedjeni

  • DambaTheBlackMamba 26.01.2020.

    Možda to i uspijemo ako igramo bez naših rupa na golu .... inače no way

Komentiraj...
Vidi sve komentare