To je to što me zanima!

Čekajte, tu se presvlače naši igrači!? Svlačionice iz 19. st...

Hrvatska je na otvaranju Eura pobijedila Crnu Goru, a naši rukometaši su se prije susreta pripremali u nekoj prostoriji koja bi trebala biti svlačionica. Ali tako baš i ne izgleda...
Vidi originalni članak

Austrijanci su uvijek bili jako dobri domaćini. Sjajno su organizirali Euro u nogometu 2008. godine u suradnji sa Švicarskom, sjajna organizacija nije izostala ni na Euru u rukometu dvije godine kasnije. I ove godine su se u suradnji s Norveškom i Švedskom potrudili da bude sve na maksimalnom nivou, ali kao da su zaboravili na svlačionice koje izgledaju kao da ih nitko nije ni uređivao od 2010. godine. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska je na otvaranju Eura pobijedila Crnu Goru u Grazu, a naši rukometaši su se prije susreta pripremali u nekoj prostoriji koja bi trebala biti svlačionica. Taj prostor je izgledao najmanje kao svlačionica po standardima Europskog prvenstva, više je bacalo na neki podrum, a stolice kao da su izvučene s tavana. Naši rukometaši ne traže neki luksuz, ali ipak kao vrhunski sportaši i sudionici Eura zaslužuju bolje od ovoga.

Dok kolege iz nogometa uživaju u luksuzu, rukometaši koriste prostorije koje izgledaju kao da su iz 19. stoljeća.

KOMENTAR Dok je u Duvnjaku zadnji atom snage, momci, vjerujemo u vas

Sjetimo se samo i Filipa Hrgovića koji se u kolovozu prošle godine borio protiv Marija Heredije, a presvlačio se u hodniku.

Moramo priznati da neki hrvatski niželigaški klubovi imaju duplo bolje svlačionice od ove u Stadthalle dvorani, ali to očito ne smeta organizatorima. No ne smeta ni našim rukometašima koji su svladali Crnu Goru, a već u subotu od 16 sati igraju protiv Bjelorusije.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 10.01.2020.

    A kakvu sam ja tek garderobu imao u jednom skladištu... Za 20-ak likova prostor 2 m u širinu i 5 u duljinu, tri klupice, bez ormarića već obične fixne male vješalice, bez svjetla pa je po noći trebalo tražiti s mobitelima svoje stvari...

  • 10.01.2020.

    Inace su svlacionice puno bolje opremljene ali glavne dvije....a posto su tamo bile cetri reprezentacije dobili su rezervnu svlacionu...nista cudno i nista lose...ima sve sto treba...

  • Buhtla_ZG 10.01.2020.

    Nikakav problem. Inače to je velesajam te su sve tribine montažne. Pametno od Austrijanaca, za prvenstvo namontirat, a kasnije za druge potrebe. Trošak zanemariv. Samo mi radimo dvorane koje zjape prazne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare