To je to što me zanima!

Bravo, Dinamo! Eurogol Gojaka odveo 'modre' u elitno društvo

Liga prvaka ponovno stiže u Zagreb! Bilo je 'čupavo', Rosenborg je rano poveo golom Akintole, ali jedan trenutak blještavila bio je dovoljan za remi vrijedan 15 milijuna eura! Gojak je zabio i odveo 'plave' među elitu
Vidi originalni članak

Liga prvaka je tu i to je jedino važno! Bilo je teško u Trondheimu, ali 1-1 je i više nego dovoljno za prolaz! Nije izgledalo dobro, poveo je Rosenborg u 12. minuti golom Akintole, ali magični Amer spasio je stvar! Ušao je u 66. minuti, a samo pet minuta kasnije lijevom nogom 'skinuo paučinu' za remi vrijedan 15, 25 milijuna eura!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Š'A JE, BA, OVO BILO?! Golčina vrijedna elite Europe! Zlatni Amer riješio Norvežane

KOMENTAR Tako to radi kralj kvalifikacija! A sad nam dajte tog Messija...

Slavili su tada 'modri', tresao se Trondheim kako je poskakivala Dinamova svlačionica, a i zavrijedili su to 'modri'. Preko Saburtala, Ferencvaroša i Rosenborga došli su do mogućih susreta s Real Madridom, Barcelonom, Manchester Cityjem, Liverpoolom i ostalim europskim velikanima.

POGLEDAJTE VIDEO Trese se Trondheim! Evo kako 'modri' feštaju za Ligu prvaka

Nije ovo bila utakmica za pohvalu, mogao je Rosenborg zabiti drugi gol u 44. minuti ali je Hedenstad pogodio stativu, ali na kraju krajeva, koga briga?! Dinamo će opet igrati u grupnoj fazi Lige prvaka i to je trenutno jedino važno. Sad slijedi slavlje, a onda će u četvrtak saznati tko to stiže na Maksimir ove jeseni. 

ŽDRIJEB U ČETVRTAK Dinamo čekaju Liverpool, Real, Zvezda... Ovo su svi protivnici

Vjerujemo, slavit će Bjelica i njegova momčad do dugo u noć, a imaju i što slaviti. Ali, brzo se moraju vratiti u svakodnevicu, nakon ulaska u Europu čeka ih i subotnji ogled protiv najvećeg rivala Hajduka i to na Poljudu.

Idi na 24sata

Komentari 402

  • hyndaii 28.08.2019.

    Brbljo će se žaliti.

  • li15 27.08.2019.

    Inace podrzavam Bjelicu ali stvarno je pretjerao s Hajrovicem. Tip je totalno van forme i ne zasluzuje igrati u LP dok se kroz HNL ne nametne. Leovac i Stojanovic nisu kapacitet za LP, previse ispadaju a naprijed bezopasni, strah me njihove igre protiv svjetskih krila. Smeta me i to sto drzi previse Majera na klupi, decku propada karijera. Cak ni vcrs kad su bili losi i Hajro i Olmo on nije dobio minute. Ako ne bude starter protiv Hajduka goni se Bjelica u mp3 neka si uveo Dinamo u LP. Usput, ove sezone nam protivnici stvaraju previse prilika i dosta nas je mazila sreca.

  • LOLNeki 27.08.2019.

    Bravo, veliki rezultat, ne tih 1:1 već Liga prvaka. Rosenborg bolji večeras, od Dinamove veze i napada svi neprimjetni osim Petkovića koji je oduševljavao engleske komentatore sa svojim primanjem lopte. Svaki klub u HNL-u vjerojatno isto slavi jer im sjeda 3 milijuna kuna svakome (lijepi novci), nadam se da će Hajduk znati dočekati i zahvaliti se na tome u subotu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare