To je to što me zanima!

Čelnici bilih ne smiju u ložu na Stanovima: Neka idu na tribinu

Predsjednik skupštine Radovani i predsjednik uprave Brbić su dobrodošli, ali nijedan od članova Nadzornog odbora Hajduka neće u ložu, poručio je Reno Sinovčić
Vidi originalni članak

Zahladnjeli odnosi na relaciji Poljud – Stanovi u nedjelju će dobiti novo poglavlje. Alfa i omega Zadarskog kluba Reno Sinovčić poručio je čelnicima Hajduka kako ih neće pustiti u svečanu ložu na Stanovima.

- Predsjednik skupštine Radovani i predsjednik uprave Brbić su dobrodošli, ali niti jedan od članova Nadzornog odbora Hajduka neće u ložu. Neka sami sebi potraže mjesto na tribinama – poručio je Sinovčić.

Reakcija je to vanjskog suradnika Zadra na činjenicu da ga je bivši predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš izbacio s popisa uzvanika i svečane lože za slavljeničku utakmicu protiv Barcelone, a čelnici Nadzornog odbora Hajduka su odbili potvrditi ugovor Marina Tomasova.

- Kako se oni ponašaju prema meni, tako ću se i ja ponašati prema njima. A oni se ponašaju nikako i samo će im biti uzvraćeno istom mjerom. Isparali su ugovor s Tomasovom u kojem im je bilo garantirano pet milijuna kuna odštete, a sada prose tko će im dati 100.000 kuna sponzorstva. Više ja volim Hajduk nego svi oni zajedno – tvrdi Sinovčić i dodaje kako to ne znači da njegova momčad neće 'poginuti' za pobjedu u nedjelju.

- Kao i uvijek do sada mi ćemo ići na pobjedu protiv Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • isomiki 04.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zimbadve 04.08.2012.

    da se mene pita ja bi ukinuo svečane lože ili bi ih masno naplaćivao, posebno Kerumu,Sinovčiću i sličnima.

  • Schwarzenegger 04.08.2012.

    Na slici ko da ih je mafijaš Reno za streljanje postrojio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare