To je to što me zanima!

Celtic objavio neke detalje iz ugovora: Juranović otkrio zašto je odabrao škotskog velikana

Juranović u dresu Celtica s jedne, Barišić i Katić za Glasgow s druge strane. Nastavlja se tradicija "Cro Firma", a Juranović kaže: Pokazat ću svoj ofenzivni arsenal i pokušat se nametnuti treneru
Vidi originalni članak

Škotski nogometni velikan Celtic je službeno potvrdio - kao osmo pojačanje sezone stiže hrvatski reprezentativac Josip Juranović (26)!

POGLEDAJTE VIDEO:

Klub je u službenom priopćenju potvrdio da je stvar gotova i da će Juranović prijeći iz varšavske Legije te da će sa Celticom vjernost potpisati na pet godina.

Detalji oko odštete još uvijek nisu poznati javnosti, no sada je sasvim jasno da ćemo u jednom od najpoznatijih svjetskih derbija i dalje gledati sudar Hrvata. Naravno, riječ je o Old Firmu. Juranović u dresu Celtica s jedne, Barišić i Katić za Glasgow s druge strane. Nastavlja se tradicija "Cro Firma" nakon što je Celtic raskinuo suradnju s Jozom Šimunovićem, a jednog Hrvata zamijenio drugim.

A sam Juranović otkrio je zbog čega je odabrao baš Celtic.

- Razgovarao sam s Arturom Borucom o Celticu, on je tamo legenda, i rekao mi je puno lijepih stvari. Stoga mi je bila laka odluka. Prelazim u veliki klub i pokušat ću se odmah nametnuti novom treneru - rekao je bivši igrač Hajduka pa dodao:

- Vidio sam u nekim snimkama kako Celtic gaji napadački nogomet, to je sjajna stvar, omogućit će mi da pokažem svoj ofenzivni arsenal, tome se veselim.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Blaž Bahat 24.08.2021.

    Bravo Jura, kruna karijere. Eventualno da ti se još ostvari san da zaigraš za najveći naš klub... Ali otom potom, moraš se prvo u Celticu dokazat.

  • MateBan 21.08.2021.

    Potirali dinamovca a uzeli Hajdukovca znaju i oni šta vslja i najgori Hajdukovac je bolja opcija od najboljeg dinamovca

  • antitovar 2 21.08.2021.

    Srot igrac u rangu levata i pijuka

Komentiraj...
Vidi sve komentare