To je to što me zanima!

Celtic se pojačava za Dinamo: Škoti doveli napadača Cityja...

John Guidetti (22) stigao je na jednogodišnju posudbu u Celtic iz Manchester Cityja. Dinamo u skupini Europske lige igra sa Škotima. Prvu utakmicu igraju 2. listopada
Vidi originalni članak

Celtic se morao pojačati, to je bilo jasno svima koji su pratili utakmice legendarnog škotskog kluba. Legia iz Varšave isprašila ih je 6-2 u dvije utakmice pa ispala zbog proceduralne pogreške, a Maribor je preko Škota izborio Ligu prvaka. 

Sad su Škoti doveli napadača Manchester Cityja, talentiranog 22-godišnjeg švedskog reprezentativca, Johna Guidettija. On će se Celticu priključiti nakon završetka obaveza u mladoj repki. 

- Jako sam sretan što sam došao u Celtic i što sam postao dio ovog nevjerojatnog kluba. Dat ću sve od sebe da razveselim navijače - rekao je Guidetti, koji je stigao na jednogodišnju posudbu.

Dinamo u skupini Europske lige igra sa Celticom, Red Bullom i Astrom. "Modri" će kvalitete Guidettija, koji je debitirao za Švedsku protiv Hrvatske prije dvije godine, upoznati 2. listopada u Škotskoj. U zadnjem kolu Celtic stiže na Maksimir.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Bianconero113 05.09.2014.

    prjelazni rok je zavrsio prije nekoliko dana , kako ovo odjednom ?

  • Belina_1 05.09.2014.

    Kad je plavi voz dolazio na zagrebački kolodvor sa lijesom druga Tita, milijun zagrepčana je ridalo da je narastao vodostaj Save od slijevanja suza sa zagrebačkih ulica. Još u ušima odzvanja FALA. Ljubomorni ste što derbi tada nije bio na maksiruglu. Neraskidiva je veza yu-generala i plavog klubića od 9.5.1945. CEEEEEEEEEEEEEEELTIC! cmon bhoys. Lupajte minuse,zaboli me pelo.

  • 05.09.2014.

    meni nije jasno koliko taj Celtic ima kredita kod UEFE ? Pustili su ih da dovedu igrača poslije prijelaznog roka. Žalili su se da nisu uspjeli i da im je falio sat do gotova transfera i opet ih puste

Komentiraj...
Vidi sve komentare