To je to što me zanima!

Celticsi i Lakersi na korak od finala konferencije

Boston je pobijedio Cleveland na svom parketu i poveo 3-2 u seriji, a do iste prednosti stigli su i Lakersi domaćom pobjedom protiv Utaha
Vidi originalni članak

Dva dana su trajala nagađanja. Hoće li Kobe igrati u petoj utakmici serije ili ne? Igrao je, naravno da je, i to sjajno. Predvodio je Lakerse na putu do pobjede s 26 koševa, sedam asista i šest skokova. Zahvaljujući svojoj zvijezdi, ali i učinku cijele petorke, Lakersima sada nedostaje samo jedna pobjeda da dođu do konferencijskog finala.
- Mi smo imali prednost na početku, nakon toga imali su je oni, a sad je opet sve u našim rukama - rekao je Phil Jackson, koji lovi svoj deveti naslov NBA prvaka.
Svi igrači prvih petorki otišli su do dvoznamenkastog učinka. Lamar Odom (22 koša, 11 sk) uz Kobeja je prednjačio kod Lakersa, a Deron Williams (27 koševa, 10 asista) kod Jazza.
Boston od 2004. nije pobijedio u Clevelandu, a uspiju li u tome u subotu, otići će u finale Istoka. Do treće pobjede u seriji vodili su ih Paul Pierce s 29 i Kevin Garnett s 26 koševa i 16 skokova. LeBron James je svoju porciju zabio, ovoga puta 35 koševa, ali Cavsi nisu mogli do pobjede. Čak ni unatoč vrlo dobrom učinku Davida Westa, koji je zabio 21 koš.

BOSTON - CLEVELAND 96-89
LA LAKERS - UTAH 111-104

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare