To je to što me zanima!

Čemu to?! Nigerijski navijači htjeli unijeti kokoš na stadion

navijači Nigerije pitali su mogu li na stadion unijeti žive kokoši. To je njihov simbol koji uobičajeno koriste na svim utakmicama, ali smo im odgovorili da to ne dolazi u obzir, rekao je ministar kulture Andrej Jermak...
Vidi originalni članak

Navijači Nigerijske nogometne reprezentacije poznati su po navijanju za svoju reprezentaciju uz kokoške na tribinama. No, to u Rusiji neće biti moguće. Navijači Nigerije zatražili su dozvolu da na stadion u Kalinjingradu, gdje njihova reprezentacija igra protiv Hrvatske, ponesu žive kokoši, ali su im mjesne vlasti to zabranile.

- U naš informacijski centar stiže mnoštvo najrazličitijih zahtjeva. Tako su navijači Nigerije pitali mogu li na stadion unijeti žive kokoši. To je njihov simbol koji uobičajeno koriste na svim utakmicama, ali smo im odgovorili da to ne dolazi u obzir - izvijestio je ministar kulture i turizma Kalinjingradske oblasti Andrej Jermak.

Ako navijači Nigerije kojim slučajem budu htjeli gledati utakmice svoje reprezentacije na nekon drugom mjestu, biti će na vrijeme obaviješteni gdje mogu kupiti ovu životinju.

Prema njegovim riječima, Kalinjingradska oblast očekuje dolazak između 130.000 i 150.000 navijača. Od njih, Rusa će na utakmicama, kako se očekuje, biti do 15.000, 10.000 karata rezervirano je za navijače iz zemalja čije se momčadi sastaju, a preostalih 10.000 tisuća trebali bi popuniti građani drugih zemalja.

U Kalinjingradu će se za vrijeme svjetskog prvenstva igrati četiri utakmice: 16. lipnja Nigerija - Hrvatska, 22. lipnja Srbija - Švicarska, 25. lipnja Španjolska - Maroko i 28. lipnja Engleska - Belgija.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • KnezDomagoj 15.06.2018.

    Čuo sam da su Saudijci htjeli prase unjeti.

  • It's kišing 14.06.2018.

    Ali će zato francuzi moći unesti pjetla...

  • mislilac Tan 14.06.2018.

    Trebaju svoje chicken wings 😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare