To je to što me zanima!

Centar Cedevite Edwards je zbog ugruška mogao umrijeti

Snažnom centru Cedevite Corsleyu Edwardsu na pregledu ozlijeđenog palca otkrili su ugrušak u nozi. Otkrili su ga na vrijeme jer ugrušak je mogao izazvati emboliju
Vidi originalni članak

Protiv Hemofarma u utorak Corsley Edwards je ozlijedio palac. U četvrtak je otišao na pregled i ostao u bolnici. Otkrili su mu ugrušak u lijevoj potkoljenici. Zbog njega je cijele sezone osjećao bolove u venama te nosio posebne sportske čarape do koljena.

- Moglo bi biti ozbiljno da se nije otkrilo na vrijeme. Ovako će ostati u bolnici tri-četiri dana, mirovati i piti lijekove dok se ugrušak ne razbije, a nakon toga će još tri-četiri dana biti na kućnoj njezi. Ovisno o brzini liječenja, mogao bi se vratiti treninzima za desetak dana - rekao je dr. Tomislav Cerovečki dodavši da operacija neće biti potrebna.

Da ugrušak nisu otkrili na vrijeme, mogao je izazvati plućnu emboliju, zbog kakve je preklani preminula slavna poljska kladivašica Kamila Skolimowska.

Cedevita je bez ključnog centra ostala u najgorem trenutku, uoči derbija protiv Zagreba CO (17.30 sati), koji bi mogao odlučiti čak i o hrvatskom predstavniku u Euroligi iduće sezone.

- Šteta je što nam Andrija Žižić stiže tek u ponedjeljak. Protiv Zagreba centri su ključni igrači - rekao je Aco Petrović.

Cibona odustala od Amera

Ove sezone nećemo više dovoditi strance, možda nekog domaćeg igrača, rekao je direktor Cibone Zdenko Antunović dodavši da je klub isplatio dugovanja bivšim igračima Vukušiću i Trohi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • uzvišeni2 26.02.2011.

    uh

  • TuborG 25.02.2011.

    Šta je Žižic potpisao za Cedevitu??

Komentiraj...
Vidi sve komentare