To je to što me zanima!

Centarfora nemaju, zato imaju - službenog zubara

Pokvaren zub može prouzročiti brojne probleme, pa čak i uzrokovati ozlijede, kaže dr. Nedoklan, zubar koji će opet pomagati igračima Hajduka
Vidi originalni članak

Nakon nekoliko godina stanke Hajduk je ponovno dobio službenog stomatologa, odgovoran zadatak ponovno je preuzeo dr. Sven Nedoklan, koji je surađivao sa Hajdukom još u vrijeme kad su Tudor, Pletikosa i Srna bili juniori.
- Samo potpuno zdrav sportaš može postizati vrhunske rezultate. Pokvaren zub može prouzročiti brojne probleme, pa čak i uzrokovati ozlijede - kaže dr. Nedoklan.
Nije nam želio otkriti tko se od igrača najviše bojao njegove stolice.
- Bilo ih je, ali sve smo uspješno riješili. To su neke traume iz djetinjstva ali anestezija rješava i taj problem. Preventiva je najbolji lijek i zato ćemo sve igrače podvrći pregledu, vidjeti gdje su problemi i pokušati ih riješiti - kaže Hajdukov zubar.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Nizozemac 28.11.2009.

    Vatreni navijac sam Dinama i zao mi je kad vidim kako se upropascuju klubovi nije samo da u Hajduku fali Centarfor ,fali tu jos toga Torcido uzmi stvari u svoje ruke i rjesi vec jednom problem sto NK Hajduk ima . Uprava samo dovlaci kao da vise neznaju sto ce sa sobom .

  • Nizozemac 28.11.2009.

    Neboli zub valjda cjeli tim Hajduka ,kad su uvjek losi rezultati skoro iz tekme u tekmu

  • Mali ne ugojeni mišo 28.11.2009.

    Hahaaahhhaaa! Bit će se zubići potrošili od silnih domjenaka, naslikavanja, i razno raznog FOLIRANJA!! Hrvatskoj treba ZDRAV HAJDUK pa ako je ovo PRVI korak prema tom ozdravljenju onda neka!!! Sjećam se tog GORDOG i STASITOG kluba iz malo starijih vremena, šteta ostao smo karijes....... p.s. nisam hajdukovac ali sam HRVAT i srce me boli kad vidim ovu privatnu PRČIJU pokvarenih zuba! GOSPODO HAJDUK ALI I DINAMO NEKADA SU BILI UTVRDE SPORTA, PONOSA I DOSTOJANSTVA, NAŽALOST DANAS JAD, BIJEDA,I SRAMOTA.. Pozdrav svim iskrenim NAVIJAČIMA u HR.

Komentiraj...
Vidi sve komentare