To je to što me zanima!

Červar i Sulić sastali su se u Mađarskoj, čovjeka šalje i HRS

Alilovićev Veszprem danas poslijepodne ugošćuje Červarov Metalurg i sasvim sigurno će Lino iskoristiti priliku da porazgovara s Mirkom, ali i s donedavnim kapetanom Markom Kopljarom
Vidi originalni članak

Igrom slučaja, samo dan nakon što je Mirko Alilović, skupa sa Čupićem i Vorijem, ekskluzivno za 24sata izjavio da se spreman vratiti na gol rukometne reprezentacije za Euro 2018. budu li ga trebali, raspored Seha lige omogućio je da se Veszpremov golman nađe na kavi s Linom Červarom, najvjerojatnijim budućim izbornikom.

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Alilovićev Veszprem danas poslijepodne (18 sati) ugošćuje Červarov Metalurg i sasvim sigurno će Lino iskoristiti priliku da porazgovara s Mirkom.

No to nije sve, iz rukometnih krugova doznajemo da HRS šalje čovjeka od povjerenja da ispita situaciju i popriča ne samo s Linom i Mirkom, nego i s dojučerašnjim kapetanom Markom Kopljarom koji također igra u Veszpremu. Preskočio je prvenstvo u Francuskoj, navodno zbog ozljede, ali prema svemu sudeći i on se spreman vratiti u reprezentaciju.

Danas bi, dakle, HRS mogao 'ubiti tri muhe jednim udarcem', načelno dogovoriti sve s Linom i dvojicom igrača. I operacija Euro 2018. može početi.

'Kavica' sa Sulićem

Iako je Renato Sulić davno rekao kako zbog naporne klupske sezone ne namjerava nastupati za reprezentaciju, znakovit je današnji susret s bivšim trenerom. Lino Červar iskoristio je priliku i već se našao sa Sulićem u Veszpremu, a fotografije susreta poslao nam je naš čitatelj. O čemu su razgovarali, možemo samo nagađati, no ne bi trebalo čuditi ako je jedna od tema bila i povratak u reprezentaciju. Obistini li se i to, Hrvatska bi dobila još jedno vrhunsko pojačanje za Euro 2018.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • ogy2007 04.02.2017.

    Evo ide červar i po dominikovića i špoljarića

  • FreekyLeek 04.02.2017.

    Pomaldjujemo se vec 15 godina, francuska i danska imaju uvije 3-4 igraca preko 30 godina i to cak u prvoj postavi, a nama ne valja jedan sulic, doduse ne igra vec vise od 10 godina za repku iz nekih drugih razloga ali s tim covjekom bi cuda radili, nazalost nista od toga...

  • Rockon 04.02.2017.

    za 2 godine ćemo u reprezentaciju vraćat Balića i Lackovića. Očito je nekin ljudima došlo u glavu da smo se nekih igrača riješili prerano i par godina smo ostali zakinuti za njihov doprinos. Neko bi triba položit račune zbog toga. Prvi među njima su Gobac i gospodin kaffe und kolač koji je iša glumit neku igru na jednome Baliću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare