To je to što me zanima!

Červar ima obveze u klubu, Balić nije htio reći ni riječ

Hrvatska rukometna reprezentacija sletjela je na Pleso oko 10.30 sati. Izbornik Lino Červar nije se pojavio, a Ivano Balić nije želio reći ni riječi...
Vidi originalni članak

Iako su hrvatski rukometaši na Euru u Austriji ostvarili fantastičan rezultat, atmosfera na službenom dočeku u zagrebačkoj zračnoj luci bila je kao na karminama. Nitko se nije smijao, igrači i vodstvo saveza umorno su gledali u pod, a po protokolu čak nitko nije imao obvezu stati pred mikrofone. Prvo se obratio Sandi Šola.
- Čestitam dečkima, napravili su veliki rezultat. Izbornik Lino Červar zbog klupskih obveza nije mogao doći. - kratko je rekao predsjednik Saveza.
Dok se čekao dolazak rukometaša u VIP salon u hodniku je bio izvršni dopredsjednik HRS-a Zoran Gobac.
- E, da se nismo upustili u polemike sa sucima u trenutku kada smo gubili samo gol razlike siguran sam da bismo osvojili zlato - pomalo ljutito komentirao je Gobac i dodao:
- Šteta, šteta. No, da se zna, mi apsolutno stojimo iza Line Červara i želimo da ostane izbornik. Ugovor mu ističe, no sjest ćemo i razgovarati. Svi minusevi i plusevi u njegovoj izborničkoj karijeri zbrajaju se na terenu. A čovjek ima rezultat.
Polako se počeo puniti salon, a onda su stigli i rukometaši. Iako su ostvarili veliki rezultat, još jednu srebrnu medalju, na licima im se dalo iščitati da jednostavno nisu zadovoljni.
- Ovo srebro je kao zlato. To sam rekao i nakon utakmice - glave gore i idemo dalje. Ovim EP-om smo jako puno dobili, ali možemo još više izgubiti ako se mladi igrači zadovolje s ovim rezultatom - rekao je Igor Vori.
I Vori, kao i suigrači, još uvijek vrti "film" finala.
- Ne znam, možda smo se malo prepali kod onih 12-9. Strašno...u 30 sekundi upropastili smo sve ono što smo radili 28 minuta. I umjesto da odemo na poluvrijeme najmanje s tri razlike, završimo u egalu. I onda smo ih počeli ganjati, brzo završavati napade, a Francuzima takva igra najbolje leži. - rekao je Igor.
Ivanu Baliću na kraj pameti nije bilo da nešto kaže.
- Ništa, ništa. Ništa neću reći - govorio je Balić dok se probijao do izlaza.
Za razliku od Ivana ponajbolji golman prvenstva Mirko Alilović, iako vidno umoran i utučen, spustio je torbu i ''otvorio dušu''.
- Ne znam kako je drugima, ali ja sam strašno tužan. Bilo je i suza nakon utakmice, nikad bliže nismo bili Francuzima - rekao je Mirko, zastao i nastavio:
- Sve smo dali od sebe. Sve. I prospemo tri razlike i onda nas još suci unište. Balića ubijaju tamo u drugom poluvremenu, oni sude prijestup. Štrleka razbiju, opet prijestup. Ma...nisu bili bolji od nas, ali moramo im čestitati.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • dari 02.02.2010.

    točno kako se vidi i piše....atmosfera dočeka rukometaša u zračnoj luci bila je kao na karminama+

  • franjo91 01.02.2010.

    Svima najljepše čestitke, bili ste divni i hrabri. Biti će još i Zlata.i mi smo velesila u rukometu.

  • rale222 01.02.2010.

    non stop se mi plačemo...francuzi igraju ragbi,tuku nas...vec četvrti put iste gluposti....tuku nas?pa tucite vi njih majku mu j....!! uvijek bas nas suci kradu,uvijek urote protiv nas...pa mozemo mi bar jednom reci ,bili su bolji!,očito ne...a te gluposti o ragbiju ,tučama francuza,sucima,dajte molim vas.....a od Červara nije u redu da nije došao sa igračima,kakva to velika obaveza mora biti da nije mogao zakasniti nekoliko sati.... a taktike protiv francuza,ne zelim komentirati od uobičajenih svada sa sucima sto jako steti tokom utakmice,do Vorija na krilu nakon čega sam ostao zapanjen....sad udri po meni zbog komentara...kod nas je jos uvijek vrijeme ko u starog Rima-KRUHA I IGARA....

Komentiraj...
Vidi sve komentare