Obavijesti

Sport

Komentari 18

Červar ima obveze u klubu, Balić nije htio reći ni riječ

Červar ima obveze u klubu, Balić nije htio reći ni riječ
11

Hrvatska rukometna reprezentacija sletjela je na Pleso oko 10.30 sati. Izbornik Lino Červar nije se pojavio, a Ivano Balić nije želio reći ni riječi...

VIDEO

Iako su hrvatski rukometaši na Euru u Austriji ostvarili fantastičan rezultat, atmosfera na službenom dočeku u zagrebačkoj zračnoj luci bila je kao na karminama. Nitko se nije smijao, igrači i vodstvo saveza umorno su gledali u pod, a po protokolu čak nitko nije imao obvezu stati pred mikrofone. Prvo se obratio Sandi Šola.
- Čestitam dečkima, napravili su veliki rezultat. Izbornik Lino Červar zbog klupskih obveza nije mogao doći. - kratko je rekao predsjednik Saveza.
Dok se čekao dolazak rukometaša u VIP salon u hodniku je bio izvršni dopredsjednik HRS-a Zoran Gobac.
- E, da se nismo upustili u polemike sa sucima u trenutku kada smo gubili samo gol razlike siguran sam da bismo osvojili zlato - pomalo ljutito komentirao je Gobac i dodao:
- Šteta, šteta. No, da se zna, mi apsolutno stojimo iza Line Červara i želimo da ostane izbornik. Ugovor mu ističe, no sjest ćemo i razgovarati. Svi minusevi i plusevi u njegovoj izborničkoj karijeri zbrajaju se na terenu. A čovjek ima rezultat.
Polako se počeo puniti salon, a onda su stigli i rukometaši. Iako su ostvarili veliki rezultat, još jednu srebrnu medalju, na licima im se dalo iščitati da jednostavno nisu zadovoljni.
- Ovo srebro je kao zlato. To sam rekao i nakon utakmice - glave gore i idemo dalje. Ovim EP-om smo jako puno dobili, ali možemo još više izgubiti ako se mladi igrači zadovolje s ovim rezultatom - rekao je Igor Vori.
I Vori, kao i suigrači, još uvijek vrti "film" finala.
- Ne znam, možda smo se malo prepali kod onih 12-9. Strašno...u 30 sekundi upropastili smo sve ono što smo radili 28 minuta. I umjesto da odemo na poluvrijeme najmanje s tri razlike, završimo u egalu. I onda smo ih počeli ganjati, brzo završavati napade, a Francuzima takva igra najbolje leži. - rekao je Igor.
Ivanu Baliću na kraj pameti nije bilo da nešto kaže.
- Ništa, ništa. Ništa neću reći - govorio je Balić dok se probijao do izlaza.
Za razliku od Ivana ponajbolji golman prvenstva Mirko Alilović, iako vidno umoran i utučen, spustio je torbu i ''otvorio dušu''.
- Ne znam kako je drugima, ali ja sam strašno tužan. Bilo je i suza nakon utakmice, nikad bliže nismo bili Francuzima - rekao je Mirko, zastao i nastavio:
- Sve smo dali od sebe. Sve. I prospemo tri razlike i onda nas još suci unište. Balića ubijaju tamo u drugom poluvremenu, oni sude prijestup. Štrleka razbiju, opet prijestup. Ma...nisu bili bolji od nas, ali moramo im čestitati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"