To je to što me zanima!

Červar ludio na time-outu: Boli me k***, ovo je borba za život!

Nije nas išlo u napadu, forsirali smo akcije sa sedam igrača pa nam je gol cijelo vrijeme bio prazan. Brazilci su lako stizali do pogodaka, a hrvatski izbornik u jednom trenutku izgubio je živce
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija nije dobro ušla u utakmicu s Brazilom u drugom krugu Svjetskog prvenstva u Njemačkoj!

Nije nas išlo u napadu, forsirali smo akcije sa sedam igrača pa nam je gol cijelo vrijeme bio prazan. Brazilci su lako stizali do pogodaka jer smo mi griješili u napadu i olako gubili lopte.

Lino Červar u jednom trenutku pozvao je time-out i potpuno izgubio živce. Bilo je to pri rezultatu 6-3 za Brazil.

- Boli me ku**c, ovo je borba za život! Borba za život - u žaru borbe vikao je hrvatski izbornik pokušavajući motivirati svoje igrače.

- Ti, mali, ti igraš prednjega. Ne, ti mali Karačić, ti igraš - govorio je Lino osmišljavajući iduću akciju.

U jednom trenutku bilo je i šest razlike kada su opasni i brzi Brazilci imali 12-6. No, uspjeli smo se sabrati barem malo i na poluvrijeme smo otišli sa zaostatkom od četiri gola 17-13.

Idi na 24sata

Komentari 171

  • 21.01.2019.

    Ovo što je Lino napravio je katastrofa. Zbog njegovih 7 na 6 primili smo 7 golova a Duvnjak se niti jednom nije snašao u takvim akcijama, pogotovo prvo poluvrijeme, izgubio je 4 značajne lopte i time su Brazilijanci došli na +6. Kad smo primili 5-i gol Lino zove time-out i opet veli idemo 7 na 6, a dobro se vidi nezadovoljstvo u očima igrača, Musa klima glavom, Duvnjak pri objašnjenju akcije gleda u pod, Stepančić uteče za vrijeme objašnjivanja a Zlaja prevrće očima. Uostalom, tijelo je reklo sve. Ne može se cugati dvije večeri prije par boca vina i umišljati si koliki smo favoriti protiv noname-momčadi i na kraju katastrofalno podcijeniti protivnika. Užas, nisam se nervirao zato što sam vidio prve minute da to neće biti dobro. Sad neka legnu u kadu punu leda i ohlade se do slijedeće utakmice, inače kod slijedećeg kiksa smo definitivno "doviđenja".

  • marian29 21.01.2019.

    Šad možemo uzeti ona dva rezervna iqrča a golman poslat na tribine kadnam qolmani imaju samo brzo trčanje

  • Ivica9999 21.01.2019.

    Ajmo Hrvatska

Komentiraj...
Vidi sve komentare