To je to što me zanima!

Červar otpisao trojicu, zna se 18 igrača za Austriju...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pivot Željko Musa, golman Vladimir Božić i desni vanjski Duje Miljak neće ići na turnir u Austriju ni na Europsko prvenstvo. Oni će biti na čekanju...
Vidi originalni članak

Svi su odlično radili, no morao sam donijeti odluku. Ova trojica koji su otpali jesu malo razočarani, ali to je tako, rekao je Lino Červar nakon što je otpisao pivota slovenskog Trebnja Željka Musu, golmana španjolske Cuence i desnog vanjskog njemačkog Emsdettena Duju Miljka.
- Netko je morao otpasti, izbornikovu odluku moram poštovati. Razočaran? Ne, nisam, svaki poziv u reprezentaciju za mene je velika stvar. Sad reprezentacija ima jednog navijača više, dečkima želim puno uspjeha u Austriji - rekao je Musa, a 203 cm visoki Miljak je dodao:
- Nadam se da će izbornik i dalje računati na mene, spreman sam uskočiti kad god zatreba.
Uz njih dvojicu otpao je i Božić, golman kojem su mnogi predviđali poziciju prve zamjene Mirka Alilovića. No golman Poreča Goran Čarapina i Zagrebov Marin šego u ovom su trenutku u prednosti.
- Nadam se da neće biti ozljeda, ali ukoliko ih bude aktivirat ćemo nekoga od ovih koji neće ići s nama na pripremni turnir u Austriju - kaže Červar, koji na turnir u Bečko Novo Mesto vodi 18 igrača.
- Želimo pobijediti u sve tri utakmice, ali od rezultata je važnije uigravanje za EP. Nećemo otkrivati sve naše adute, nešto ćemo i sakrivati od protivnika - dodao je izbornik.


HRVATSKA ZA TURNIR U AUSTRIJI
GOLMANI: Mirko Alilović (Ademar Leon), Goran Čarapina (Poreč), Marin Šego (CO Zagreb)
KRILA: Vedran Mataija (Poreč), Manuel Štrlek (CO Zagreb), Ivan Čupić (Gorenje Velenje), Vedran Zrnić (Gummersbach)
PIVOTI: Marino Marić (CO Zagreb), Igor Vori (HSV Hamburg),
VANJSKI IGRAČI: Ivano Balić (CO Zagreb), Damir Bičanić (Ademar Leon), Denis Buntić (Ademar Leon), Domagoj Duvnjak (HSV Hamburg), Jakov Gojun (CO Zagreb), Marko Kopljar (CO Zagreb), Blaženko Lacković (HSV Hamburg), Tonći Valčić (CO Zagreb), Drago Vuković (Gummersbach)

Idi na 24sata

Komentari 15

  • dboras4 06.01.2010.

    nije červar idiot već oni koji pišu bljuvotine...

  • slavko00001 06.01.2010.

    červar je idiot

  • mkirilenko 06.01.2010.

    kakvi su ovo golmani?????????? pa lijevo krilo ( mataija)???? nema metličića, špoljarića, domonikovića, forsira se ona panjina kopljar - dokazao da je totalna banana i slična panjina gojun, a razlog je naravno jasan - PRODAJA

Komentiraj...
Vidi sve komentare