To je to što me zanima!

Červar: Pa što mogu reći ovim navijačima osim - veliko hvala

Moram se posebno zahvaliti navijačima i gradu Zadru. Toliko ljubavi, strasti... Deset je godina prošlo od našeg zadnjeg gostovanja ovdje i oni su to sve nadoknadili, rekao je Červar nakon pobjede protiv Srbije
Vidi originalni članak

Dečki su pokazali i želju i volju i zasluženo smo pobijedili. Bio je to pravi fajt, kontrolirali smo cijelu utakmicu. Igrali smo čvrstu 6-0 obranu i zabijali im iz kontre. Imali smo šest, sedam razlike u prvom dijelu i tu smo sve riješili, rekao je Lino Červar nakon 27-23 protiv Srbije u zadarskom Višnjiku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska je tom pobjedom dva kola prije kraja kvalifikacija osigurala nastup na Europskom prvenstvu. Červar je bio oduševljen atmosferom u Višnjiku, 7000 navijača od prve do zadnje minute nosilo je 'kauboje'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

DOSTOJANSTVENO Prekrasna atmosfera u Zadru, 7000 navijača u 'kockicama'

- Moram se posebno zahvaliti navijačima i gradu Zadru. Toliko ljubavi, strasti... Deset je godina prošlo od našeg zadnjeg gostovanja ovdje i oni su to sve nadoknadili. Što da im kažem osim veliko 'hvala' - rekao je Červar i dodao:

- Do Europskog prvenstva moramo biti još jači i stvoriti timsku igru koja će biti konkurentna svim reprezentacijama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 40

  • skipi 15.04.2019.

    Dragi treneru još se puno mora ,mora poraditi na igi reprezentacije....

  • 15.04.2019.

    opet budemo bez medalje!!! trebalo bi ukinuti na 5g nasa natjecanja van zemlje da se ne sramotimooo i da igramo samo zupanijsku ligu doma .tolikooo

  • Soko77 15.04.2019.

    24 sata, di je zastava na pola koplja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare