To je to što me zanima!

Červar: Trebalo je ovo izdržati; Iskreni Dule: Nismo bili pravi...

Teško je igrati u ovakvim okolnostima, ali i to je za probati, u redu, zadovoljan sam borbenošću, u trenutku kad smo pali, opet smo pokazali mentalnu snagu i vratili se u igru, kaže Lino
Vidi originalni članak

Hrvatska je remizirala sa Srbijom 25-25 u Beogradu, a izbornik Lino Červar nije bio oduševljen.

SRBIJA - HRVATSKA 25-25 Drama u Beogradu! 'Kauboji' jedva izvukli bod protiv Srbije

- Mislim da je trebalo izdržati ovo i kriterij suđenja i sve i opet uz to čestitke mojim igračima. Teško je igrati u ovakvim okolnostima, ali i to je za probati, u redu, zadovoljan sam borbenošću, u trenutku kad smo pali, opet smo pokazali mentalnu snagu i vratili se u igru. Bila je dobra utakmica, svaka utakmica je bitna zbog uigravanja i jedva čekamo da se svi vrate od ozljeda. Nadam se da će nekoliko igrača biti ovdje u lipnju, a kojih sad nema - rekao je Červar za RTL pa zaključio:

- Bio je slabiji protok igre i mala, slabija promjena igrača. Smogli smo snage da iskoristimo sve izmjene i da izađemo iz Beograda neporaženi. Nadam se da ćemo u Zadru slaviti, a Šego se pokazao na SP, on je naša snaga. Samo komplimente imam za njega!

Oglasio se onda i kapetan 'kauboja' Domagoj Duvnjak:

- Jako smo dobro ušli u utakmicu, poveli 4-1, 5-2, poslije toga ovo i nije bila baš najbolja utakmica, uspavali su nas, nismo bili pokretljivi ni gusti u obrani. Drugo poluvrijeme vodili su 20-18, imali kontru, srećom Šego je obranio. A onda je išao gol za gol, naposljetku mislim da je podjela bodova najpoštenija. Loše smo igrali obranu, koja je naš forte, nismo bili pravi. Nadam se da ćemo u Zadru pobijediti i da će obrana biti bolja, s više žara, možemo bolje i veselimo se našim navijačima.

'KAKO GLEDATI U OČI' Lino: Što je ovo? Kako ćemo se vratiti kući nakon ovakve igre?

Hrvatska sa Srbijom igra ponovno u nedjelju, 14. travnja u zadarskoj dvorani Višnjik.

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • vidum 12.04.2019.

    Jedino čime možemo biti zadovoljni jest ponašanje jednih i drugih igrača. Barem od polovice drugog poluvremena i na kraju utakmice.To je dio koji sam gledao.

  • 12.04.2019.

    Repka nam ide u prosjek, tako to ide.

  • drugo111 12.04.2019.

    Od kad su Vori i ekipa rastjerali igrace brod je poceo da pusta vodu a takvom filozofiranju Ce potonut

Komentiraj...
Vidi sve komentare