To je to što me zanima!

Červar: Protiv HSV-a bi trebali igrati na Maksimiru

Nakon Portlanda u Zagrebu je pao i Flensburg (29-25). Rukometaši Croatia osiguranja Zagreb sve su bliže polufinalu Lige prvaka
Vidi originalni članak

Zadovoljni osmijeh ozario mu je lice nakon što je u Ledenoj dvorani Doma sportova "srušena" još jedna velika momčad.
- Na početku su mislili da nećemo doći do boda, a sad smo tu gdje jesmo, u borbi za polufinale Lige prvaka - slavodobitno je rekao Lino Červar i dobacio:
- U nedjelju bi protiv Hamburga morali igrati na Maksimiru. Kakvo je zanimanje, siguran sam da bi došlo 30.000 navijača.
Istina, rukomet je ponovno hit, na sve načine traži se karta više za europske utakmice Croatia osiguranja Zagreb u Ligi prvaka, a vrhunac ovog dijela sezone bit će gostovanje Hamburga.
Zagrebaši će trebati svu pomoć kako bi protiv ponajbolje europske momčadi dostigli tri gola razlike iz prvog susreta i ostali u borbi za prvo mjesto u skupini koje vodi u polufinale LP-a.
- Već je i ovo veliki podvig, ne pobjeđuju se svaki dan Portland i Flensburg - zaključio je Lino Červar, a Igor Vori je upozorio:
- Ni Hamburg više nije siguran. Flensburg smo razbili ritmom u drugom poluvremenu. Ma pregazili smo ih. Svaka čast navijačima koji su nas nosili kad je trebalo.
Činjenica je da zagrebaši sad “pucaju od samopouzdanja” i u Ledenoj više ni Hamburg ne može računati na ulogu favorita.
- Ako u nedjelju dobijemo Hamburg, do kraja natjecanja u Ligi prvaka možete svašta očekivati od nas. Ova momčad ima još puno rezervi - rekao je Mirza Džomba.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • domagojbbb 26.02.2008.

    Lino legenda si našeg rukometa, ali ti nikako ne mogu oprostiti one greške i isključenja na Euru!!! no što se tiče RK Zagreb, ma i Maksimir bi bio premalen!!!

  • gmolak 26.02.2008.

    Stvrano su dečki rokeri.Gušt mi ih je gledat.Samo naprijed......

  • WhiZkiD 25.02.2008.

    Ajmo decki!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare