To je to što me zanima!

Červarov popis za Poljsku: Nema Vorija, Zrnića i Laca

Na popisu Line Červara za prijateljske utakmice s Poljskom u lipnju nema nekih rukometaša na koje smo naviknuti. Vraćaju se Horvat i Josip Valčić...
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Lino Červar objavio je popis reprezentativaca za dvije prijateljske utakmice s Poljskom. Europski i svjetski doprvaci 11. i 13. lipnja igraju utakmice s domaćom reprezentacijom.
- Prihvatili smo poziv i u reprezentativnom tjednu ćemo u goste Poljacima. Putujemo u kombiniranom sastavu, na popisu nema Tončija Valčića, Igora Vorija i Blaženka Lackovića jer želim provjeriti neke mlade igrače koji kucaju na vrata "A" reprezentacije. To su sve persprektivni igrači koji su se dokazali u mlađim kategorijama i sada dobivaju prigodu nametnuti se i steći iskustvo protiv jakog protivnika. Raduje i povratak nakon ozljede Zlatka Horvata - rekao je Lino Červar. Uz trojicu spomenutih igrača, na popisu nema ni Vedrana Zrnića, koji odlično igra u Gummersbachu. Umjesto njega tu je oporavljeni Zlatko Horvat.

POPIS IGRAČA ZA POLJSKU:
GOLMANI: Mirko Alilović, Ivan Pešić,
KRILA: Ivan Čupić, Zlatko Horvat, Manuel Štrlek, Antonio Kovačević,
PIVOTI: Željko Musa, Marino Marić,
VANJSKI: Ivano Balić, Josip Valčić, Domagoj Duvnjak, Damir Bičanić, Drago Vuković, Jakov Gojun, Marko Kopljar, Alen Blažević, Denis Buntić.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dboras4 07.05.2010.

    rodbina,slažem se s tobom u potpunosti.i ne bih se složio da su novi dečki s popisa kvazi igrači kako ih neki ovdje nazivaju.koliko pratim jedino novo ime na popisu je alen bičanić,a ostali dečki su već sve redom igrači koji su igrali što za repku,što za rk zagreb tak da mi nije jasno šta se.....iskusniji nek se odmore za neke ozbiljnije tekme,a mladi nek se igraju.gdje da skupe iskustvo ako ne na prijateljskim tekmama.bolje i tak nego da ih najednom stavi u ekipu na nekom velikom natjecanju što je isto znao napravit.

  • rodbina 07.05.2010.

    znate zašto se igraju prijateljske????da se isprobaju neki drugi igrači,kako bi se vidjelo na koga može računati.sada vi pišite kako ćervar ne valja,ali čovjek ima rezultate.ako vi mislite kako su za to zaslužni igrači...u potpunosti se slažem s vama,ali nisu samo oni zaslužni.tu je i ruka trenera.

  • Bloomy 07.05.2010.

    madunoviću-pa covjek se mozda nada da ce ovaj proigrat,sto bi bilo dobro s obzirom na njegovu visinu,ali nije jos skuzio da bi ga prvo trbalo malo uhraniti i nabildati,a onda mu uz to jos i prisiti koju pisanicu dolje,jer mu ove njegove ne rade dobro,ocito:):):)

Komentiraj...
Vidi sve komentare