To je to što me zanima!

''Cesc, daj plati dio transfera i pomozi nam da te dovedemo!''

Barcelona traži od svog "odbjeglog sina" da se odrekne nekih četiri milijuna funti. Katalonci imaju problema skupiti 40 mil. funti, a u Aziji su otišli pronaći sponzore
Vidi originalni članak

Na zanimljivu ideju došlo je vodstvo europskog prvaka Barcelone kad je u pitanju dovođenje Cesca Fabregasa (24) iz Arsenala

Predsjednik katalonskog kluba Sandro Rosell istaknuo je da je Fabregas njihov jedinstveni i konačni cilj, ali traži od španjolskog reprezentativca da dio troškova transfera snosi – sam!

Barcelona traži od svog "odbjeglog sina" da se odrekne nekih četiri milijuna funta, a ona pak, s druge strane, pokušava u Aziji naći sponzora koji bi pomogao da se dugoočekivani transfer ostvari.

Katalonci su imali problema pronaći dovoljno novca da plate 40 milijuna funta koliko Arsenal traži za svog kapetana, ali čini se da bi ovakav scenarij napokon riješio višemjesečnu sagu. Pristane li Fabregas iz svog džepa dati (odreći se) četiri milijuna funta.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • torcida - baška voda 02.08.2011.

    neko :D....ti si u pravu..i slazen se s tobon....ali dok iniesta, villa i xavi odu u mirovinu...to ce bar trajat jos 2-3 odnosno 5-6 godina....a sta ti mislis da ce THIAGO, FABREGAS, SANCHEZ htjet stat na klupi toliko godina i dobivat max. 20 minuta po utakmici??????

  • nogometni_talent 02.08.2011.

    hahhaaaahhahahaa... gaycelona nema para za kupiti jednog igraca...hahahahha.... koja sramota, pa ovo bi bio prvi transfer u povijesti nogometa da igrac mora platiti pola troska da prede u klub..hahahahahahahah.... sramotaaaa.... HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Avo 02.08.2011.

    ma imaju oni para ka i svi i da in stvarno toliko treba doveli bi ga..nego oni su u minusu bili oko 400mil € i onda osvojili ligu prvaka pa sad oce doc na 0 ili bit u +....kupili su sancheza sad bi i ovoga..a totalno je nepotreban...40mil eura da covik ovakve kvalitete sidi na klupi?di je tu logika..jedino logicno rjesenje je da se iniestu gurne u poluspicu na pedrovo misto a fabregasa na iniestino..jer se nemoze igrat bez zadnjeg veznog..a onda sta ce sa sanchezon i pedron..opet tolke pare a zamjena...

Komentiraj...
Vidi sve komentare