To je to što me zanima!

Cesc Fabregas: Gladni smo pobjeda i želimo naslov

Želimo postići puno toga ove sezone. Kad bismo osvojili sve, bilo bi to ispunjenje snova, ali naslov u Premiershipu bio bi fantastičan, kaže Fabregas
Vidi originalni članak

Mladi španjolski reprezentativac i veznjak Arsenala, Cesc Fabregas, izjavio je kako momčad želi dokazati da može osvojiti Premiership i time utišati kritičare...
Fabregas je rekao kako momčad Arsenala želi dokazati da može biti prva u Premiershipu i tako dokazati da su bili u krivu svi oni koji su im prije sezone predviđali najviše drugu poziciju.
- Želimo postići puno toga ove sezone. Kad bismo osvojili sve, bilo bi to ispunjenje snova, ali naslov u Premiershipu bio bi fantastičan – rekao je Fabregas.
Španjolac misli kako je odlazak Thierryja Henryja pružio priliku mnogim igračima koji su dotad bili u njegovoj sjeni.
- Sad imam puno veću odgovornost nego prije. Kad biste pogledali Arsenal u proteklih sezonu ili dvije, vidjeli biste samo Thierryja Henryja. Bilo je gotovo kao da drugi igrači ni ne postoje. Ali njegovim odlaskom otvorila se prilika za sve ostale da pokažu kako smo dobra momčad. Unatoč odlasku najboljeg svjetskog igrača, imamo priliku nešto postići - izjavio je mladi Španjolac.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare