To je to što me zanima!

Cesc Fabregas: Mogao sam proći i puno, puno lošije

Mladi španjolski veznjak Arsenala ozljedio je koljeno i neće igrati do travnja, no svjestan je kako se cijela priča mogla rasplesti i tragičnije
Vidi originalni članak

Kapetan nogometaša Arsenala Cesc Fabregas, koji će 3-4 mjeseca izbivati s travnjaka nakon što ga je nehotice ozlijedio Xabi Alonso, tvrdi da ništa ne zamjera Liverpoolovu veznjaku.
- Xabi je vrlo zabrinut i redovito me zove da bi pitao za ozljedu. On je moj prijatelj i to će ostati, kao da se ništa nije dogodilo. Objasnio sam mu već neka se ne krivi, da to nije katastrofa. Takve se stvari, nažalost, događaju u životu. Radilo se doista o nesreći i on tu nije ništa kriv – izjavio je 21-godišnji nogometaš.
U duelu s 27-godišnjim suigračem iz reprezentacije Fabregas je stradao tijekom premierligaškog derbija prošlog vikenda na Emiratesu, koji je završio remijem 1-1. Fabregasu je pri klizećem sudaru s Alonsom napuknuo ligament u desnom koljenu. Odmah je napustio igru, te bi se na travnjake mogao vratiti tek tijekom druge polovice travnja.
- Liječnik mi je objasnio da sam prošao sretno. Moglo je biti daleko gore. Sudarili smo se s nogama u zraku. Da se dogodilo s nogama položenim na zemlju, vjerojatno bi otišao unutarnji križni ligament, te bih nogomet mogao zaboraviti sljedećih devet mjeseci - rekao je Španjolac i dodao:
- Nastojim na nesreću gledati pozitivno. Nadam se da ću se vratiti taman na vrijeme: da će momčad proći Romu u Ligi prvaka i da ću moći pomoći u četvrtfinalu, te da ću stići sudjelovati u borbi za ovajanje Premiershipa i FA Cupa - zaključio je Fabregas.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare