To je to što me zanima!

Cesc Fabregas: Sanjam Real, Barcelonu i Milan

Mlada zvijezda Arsenala Cesc Fabregas otkrio je u intervjuu za Marcu kako bi u budućnosti volio zaigrati u Real Madridu, Barceloni ili Milanu
Vidi originalni članak

Autor prekrasnog pogotka koji je Milan izbacio iz Lige prvaka prošao je sve mlade kategorije Barcelone, no za prvu momčad nikad nije odigrao niti minute. Tijekom 2003. prešao je u redove Gunnersa, a u Premiershipu je debitirao sa 16 godina i 177 dana. Ubrzo je postao najmlađi strijelac u povijesti Arsenala.
Ove sezone Fabregas pokazuje najbolje predstave dosad, a zahvaljujući tome pretvara se u simbol atraktivne igre Wengerove mlade momčadi.
No, Fabregas je u razgovoru za španjolsku Marcu najavio kako bi u budućnosti mogao napustiti Englesku.
- Postoje četiri kluba na svijetu koje sanjam. U jednom od njih već igram, a ostala tri su Real Madrid, Barcelona i Milan.
Mladi Španjolac ne vidi igrača koji ne bi želio igrati u Real Madridu, a volio bi se vratiti u Barcelonu kako bi pokazao da su ga se olako riješili. Iako je kao jednu od budućih destinacija spomenuo i Milan, teško je za vjerovati da jedan talijanski klub može izdvojiti 50 milijuna eura za njegov angažman.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bajkerica 15.04.2008.

    e tu se ne slažen henry je izdajnik prvo govori nikad neću napustit arsenal onda ode puussyy i sad žali bolje bi mu bilo da se posveti igri nego da kuka ša ga ženka ostavila

  • Filip Zeljko 15.04.2008.

    HENRY NIJE IZDAJNIK,ON JE LEGENDA KOJA JE OTIŠLA ZA DOBRO KLUBA. VRATIT ĆE SE ON KAO IGRAČ ILI TRENER. VELIKA 14. A ovo uvezi cesca, nigdje on ne ide believe me. \"KFY ARSENAL\"

  • gunnerica_4 09.04.2008.

    bravo bajkerice, ma daj fabregas nemoj nas zajebavat nemoj se zalicat tako je i pussy henry pa sad zali i oce se vratit ali nece ga arsenal neka neka Izdajnik,ali znamo mi da ti neces bit kao on STOJ DI JESI NE MRDAJ!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare