To je to što me zanima!

Cesc: Moramo nešto naučiti iz ovoga i osvojiti LP i prvenstvo

Još uvijek su dva najvažnija trofeja pred nama i idemo ih uzeti, rekao je Fabregas koji je protiv Reala igrao u prvoj postavi, a u 59. minuti zamijenio ga je David Villa
Vidi originalni članak

Nakon što su na početku sezone od Reala izgubili Superkup, Barcelona je sinoćnjim porazom na svom stadionu ostala i bez Kupa kralja. Iako su u Madridu odigrali 1-1 i u uzvrat ušli kao favoriti, madridska momčad ih je posramila u njihovoj kući.

- Moramo nešto naučiti iz ovoga, moramo davati više, podići se i krenuti dalje. Još uvijek su dva najvažnija trofeja pred nama i idemo ih uzeti - rekao je Cesc Fabregas.

I dok je Primera gotovo osigurana, sa čim su se pomirili i u Realu, u Ligi prvaka će biti na velikim iskušenjima protiv Milana. Talijani su ih na San Siru pobijedili 2-0 i u uzvratu će biti u velikoj prednosti.

- Poraz od Reala nema nikakve veze s porazom od Milana, to su dva različita natjecanja. Vjerujem u ovu momčad. Malo smo potonuli, ali već od srijede moramo početi s napornim radom jer predstavljamo važnu instituciju -  poručio je Fabregas.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • ro-pe 27.02.2013.

    Najvažniji trofej po pitanju Fabregasa i Albe se već dodijelio,u Hollywoodu :D

  • ntnk 24sata 27.02.2013.

    Milan prolazi 100% bayern također a real man utd e to 50-50

  • tomovic66 27.02.2013.

    Neka fino sad ispadnu i iz Europe i šta, imaju ove godine ligu. Pa Bože moj, ne možeš svake godine sve osvojiti. Pogledaj samo Arsenal, Liverpool..godinama ništa, al opet igraju, nema kukanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare