To je to što me zanima!

Cesc pljuje često: Kapetan topnika nagradio i Ballacka

Kapetan Arsenala optužen je da je pljunuo na trenera Hulla, a nakon što su novine objavile priču pojavile su se nove neugodne snimke
Vidi originalni članak

Ljuti Cesc u srijedu je odbacio sve optužbe za pljuvanje trenera Hulla nakon utakmice u četvrtfinalu FA Cupa objasnivši kako on nikada ne bi mogao pljunuti na nekoga te kako to nikada u karijeri nije učinio. Ubrzo nakon te izjave nogometni fanatici s YouTubea su izvukli snimku iz 2005. na kojoj se vidi kako Španjolac pljuje u lice Michaelu Ballacku.
- I dalje stojim iza svojih riječi. Nisam pljunuo na trenera Hulla. Sjećam se i incidenta s Ballackom. Bilo je to prije četiri godine u Ligi prvaka u utakmici Arsenala i Bayerna. Nagnuo sam se nad Ballacka i nešto mu rekao. Nisam mu pljunuo u lice - opravdavao se Fabregas.
I dok je sukob s Ballackom već zaboravljen, svađa s Hortonom tek počinje. FA će istražiti slučaj, a ako ustanove neprimjereno ponašanje Španjolca 'opalit' će mu propisnu kaznu.
- U potpunosti sam uz svog pomoćnika. Znam što sam vidio u tunelu nakon utakmice. Bio je to sramotan čin jednog nogometaša. Želi li Horton poduzeti daljnje korake ja ću ga podržati - rekao je menadžer Hulla Phil Brown.
- Ma, on ne bi ni pomislio da pljune na nekoga. Ne mogu vjerovati da netko govori takve stvari - stao je u obranu svog sina Francesc Fabregas Senior.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Siljota 19.03.2009.

    Da tak na mene pljune polomio bi mu i ruke i noge, tak da bi mogao odmah završit karijeru. seljačina

  • Carme 19.03.2009.

    Pa da glavno da se Englezi, moralna vertikala u svemu, zgražaju nad pljuvanjem, a za slamanje kostiju nikom ništa...

  • Franky01 19.03.2009.

    ..ma eto vas tamo ! Cesc the best 4ever !

Komentiraj...
Vidi sve komentare