To je to što me zanima!

Cesc počašćen trakom, W. Gallas na posudbu u PSG?

Španjolac je u Arsenal došao sa samo 16 godina, a sa 21 je dobio kapetansku traku. S druge strane, Guardian piše da je Gallas na odlasku
Vidi originalni članak

Za mene je doista velika čast postati kapetan jednog od najvećih klubova na svijetu, riječi su kojima je 21-godišnji Cesc Fabregas komentirao odluku trenera Arsenala Arsenea Wengera da baš njemu dodjeli kapetansku vrpcu. Dosad ju je na lijevoj nadlaktici nosio Francuz William Gallas, no Wenger mu je oduzeo traku zbog nekorektnih medijskih istupa.
- Ponosan sam, naravno da jesam! Znam da je to velika odgovornost, ali zajedno s mojim suigračima ću napraviti sve da momčad vrati pobjednički duh i uvijek bude potpuno predana uspjesima Arsenala - rekao je mladi Španjolac, po mnogima daleko najbolji igrač londonske momčadi.
A dok se Cesc ponosi i uživa u kapetanskoj traci, bivši kapetan nema pojma što ga čeka u budućnosti. Wenger ga je vratio u momčad za gostovanje u Kijevu, no Guardian tvrdi da je 31-godišnji Francuz na Emiratesu biti samo do zime. A tada će, piše ovaj list, otići na posudbu u PSG.
"Bila je poznata njegova želja da se vrati u domovinu, ali očekivali smo da će Gallas barem još nekoliko godina trčati premierligaškim travnjacima. Tek mu je 31 godina i može još dugo igrati na najvišoj razini", pišu britanski mediji na ovu temu.
DOđe li doista do transfera, Gallas bi se na Parku prinčeva pridružio suigračima iz 'stare generacije', Claudeu Makeleleu i Ludovicu Giulyju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dusansk 24.11.2008.

    na kraju sezone ce biti rasprodaja...videćete...

Komentiraj...
Vidi sve komentare