To je to što me zanima!

Cesc: U Barci moram trenirati dvostruko jače da bih igrao...

Ako izgubite u Londonu, isti dan možete otići na večeru i nitko vam neće ništa reći. Ako izgubite ovdje, svaki se kritičar obruši na vas kao najgori neprijatelj, kaže Cesc
Vidi originalni članak

Cesc Fabregas izjavio je za sportski nogometni magazin FourFourTwo da mora trenirati dvostruko jače u Barceloni kako bi se izborio za početnu postavu nego što je to morao u Arsenalu.

Španjolski reprezentativac stigao je ovog ljeta na Nou Camp u posljednjim satima prijelaznog roka iz londonskog Arsenala. I dok je na Emiratesu bio standardan član prve jedanaestorice, to nije slučaj i kod trenera Barcelone - Josepa Guardiole. Međutim, Fabregas ni najmanje ne žali što je povukao ovakav potez.

- Bilo je pravo vrijeme za odlazak. Ovdje moram raditi dvostruko jače da se izborim za početni sastav - priznao je Fabregas.

Španjolac, koji je postigao posljednji (treći) gol u "el clasicu" protiv Real Madrida (3-1), otkrio je još neke razlike između života na Emiratesu i Nou Campu.

- Ako izgubite u Londonu, još uvijek možete isti dan otići na večeru, živjeti svoj život i nitko vam neće ništa zamjeriti. No, ako izgubite ovdje, svaki se kritičar obruši na vas kao najgori neprijatelj - zaključio je rođeni Katalonac.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • BiTcH pLeAsE 15.12.2011.

    ne govorite gluposti kad ne znate Arsenal je izgubio s 3 postavom od Olimpijakosa ,arsenal ima mnogo dobrih igrača koji su zamjenili Fanbregasa ,ali sto jest jest igračina je.

  • ping-pong 14.12.2011.

    SmackThat@je to dobro rekao, ne znam zašto je dobio toliko minusa! U Barceloni vlada; red, rad i disciplina! Svi igrači na svijetu bi htjeli igrati u Barceloni, ali rijetkima to uspije, zato oni koji dođu, ne idu na trening ili utakmicu, već su svijesni da idu na posao! U Londonu izgleda važi ona " nije uvjek bitno pobjediti, važno je učestvovati" ili " bolji je pobjedio, šta je tu je, sutra je novi dan". U Engleskoj se kritičari obruše na igrača, a u Barceloninom slučaju na cijelu momčad.

  • SmackThat 14.12.2011.

    Zato Barcelona i osvaja prvenstva i Lige prvaka, a Arsenal gubi od Olympiakosa

Komentiraj...
Vidi sve komentare