To je to što me zanima!

Česi dobili Albaniju uoči Eura, Francuskoj se ozlijedio Benzema

Realov napadač napustio je igru u prvom dijelu, a prema prvim procjenama ne radi se o ozljedi koja bi ga eliminirala s Eura. Francuzi su dobili Bugarsku 3-0 u Parizu
Vidi originalni članak

Češka, drugi protivnik Hrvatske na Euru, u pobjedničkom će raspoloženju doći na kontinentalnu smotru. U drugoj i posljednjoj provjeri, nakon teškog poraza od Italije 0-4, Česi su s 3-1 nadigrali Albaniju golovima Schicka, Čelustke i Masopusta, dok je za Albance zabio bivši igrač Splita Cikalleshi.

Francuzi su u Parizu s 3-0 nadigrali Bugarsku, kao i Wales prije nekoliko dana, a pogodili su Griezmann te dvaput Giroud, no utakmicu je obilježila ozljeda koljena Karima Benzeme. Realov napadač napustio je igru u prvom dijelu, a prema prvim procjenama ne radi se o ozljedi koja bi ga eliminirala s Eura.

Španjolci, koji su završili u izolaciji zbog pozitivnog testa Sergija Busquetsa, na koncu su odigrali utakmicu protiv Litve, ali njihova mlada reprezentacija do 21 godine koja je prošlog tjedna izbacila Hrvatsku u četvrtfinalu Europskog prvenstva. Mladi Španjolci dobili su 4-0.

STIGAO POZITIVAN NALAZ Šok u 'furiji': Otkazali utakmicu uoči Eura, moraju u karantenu!

Poljska i Island odigrali su 2-2, dok je loše vijesti saznao nizozemski izbornik Frank de Boer kojemu je otpao veznjak Donny van de Beek zbog ozljede prepona.

- Veliko razočarenje za mene, posebno jer bi mi to bilo prvo europsko prvenstvo, a ja sada ne mogu biti na njemu.

De Boer neće zvati nikoga za zamjenu iako mu je to dopušteno...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Pra&vica 09.06.2021.

    Tako to rade oni ciju bi sportsku kulturu mi trebali usvojiti...oni i kad gube izgledaju kao pobjednici, a rijetko zbog takvog stava gube...rade i oni greske, nemaju svoj dan, i onda kad mislis: imam ih, uskrsnu...jedino jos Nijemci u nogometu imaju slican nerv...i ima to i Hrvatska ali nema pragmaticnog i nepristranog, dovoljno strucnog stratega.

  • goran6 09.06.2021.

    Čuj to,Francuzi...🤣🤣

  • Orfej 09.06.2021.

    bogme teško ćemo proći grupu. teško dajemo golove. engleska, Češka i škotska

Komentiraj...
Vidi sve komentare