To je to što me zanima!

Česi zbog Delija skinuli ploču Hajduka iz pivnice "U Fleků"!

Zlu ne trebalo, pomislio je menadžer praške pivnice "U Fleků" Ivo Brtnik i uklonio ploču s podacima o osnutku Hajduka zbog bojazni od nereda prilikom gostovanja Zvezde u glavnom gradu Češke
Vidi originalni članak

Praška pivnica "U Fleků" mjesto je na kojem je 1911. godine skupina splitskih studenata osnovala Hrvatski nogometni klub Hajduk. Na tom mjestu rado navraćaju svi prijatelji splitskoga kluba, no ovih dana ploču postavljenu tomu u čast neće se moći vidjeti.

Menadžer pivnice Ivo Brtnik odlučio je ukloniti ploču na kojoj, uz Hajdukov grb, na hrvatskom, češkom i engleskom jeziku stoji:

Ovdje je 1911. osnovan hrvatski nogometni klub "Hajduk" Split. Prag, 26.6.2001. Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Češkoj Republici, Hrvatski nogometni klub "Hajduk" Split.

Razlog za to je, prenose srbijanski mediji, gostovanje Crvene zvezde kod Sparte u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Europske lige. Prvi čovjek pivnice učinio je to iz predostrožnosti kako ne bi došlo do incidenata prilikom posjeta Zvezdinih navijača, Delija.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kajtebriga 04.08.2017.

    Laz evo je tu

  • hrvatska kuna 03.08.2017.

    Ma tko Retar -delije smatra ozbiljno?!!

  • šarba 03.08.2017.

    Osnovali su NK Hajduk a ne HNK i većina studenata su bili srbi tako da delijama nebi trebalo smetat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare