To je to što me zanima!

Češka olimpijka šokirala svijet: Prvi put? Imala sam 12 godina

Srebrna olimpijka iz Sočija, Čehinja Gabriela Koukalova (28), objavila je autobiografiju u kojoj je otkrila brojne detalje iz privatnog života. Borila se s anoreksijom i otkrila da je vrlo rano izgubila nevinost
Vidi originalni članak

Gabriela Koukalova (28) na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju prije četiri godine osvojila je dvije srebrne medalje u biatlonu.

Dvostruka je svjetska prvakinja u ovom sportu i jedna je od najuspješnijih čeških biatlonki.  Majka joj je Gabriela Svobodova, bivša skijašica trkačica koja je osvojila srebro na Olimpijskim igrama u Sarajevu '84.

Ovih dana puno se priča o Koukalovoj, ali ne zbog rezultata, već autobiografije koju je objavila i detalja o privatnom životu. Otkrila je tako Gabriela kako se borila s anoreksijom te je u tom teškom razdoblju života jela tampone natopljene vodom. 

Šokirala je sve priznavši kako je izgubila nevinost s 12 godina.

- Prva ljubav bio mi je biatlonac u srednjoj školi. Ali nevinost sam izgubila puno ranije, kad sam imala 12. Bio je prijatelj moje sestre, vrlo nježan. Uživala sam, a poslije nisam mogla prestati misliti na seks - rekla je Čehinja i dodala:

- Seks pomaže ženama, meni je to poput meditacije. Dobro, nemam vremena za trosatno prakticiranje, ali svakako pomaže.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • mentalist1 20.04.2018.

    Napokon jedna koja nije bila silovana

  • nikluk20 20.04.2018.

    sto posto u nekom kampu na jadranu :P

  • 20.04.2018.

    Piiimpekk pjavi iji kjivi svaka mu ce cuja divi😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare