To je to što me zanima!

Češka tenisačica prošetala bez gornjeg dijela kupaćeg kostima

Nakon naporne sezone, vrijeme je za odmor. Sestre Kristina i Karolina Pliškova teniske terene zamijenile su plažom, a Kristina je objavila nekoliko fotki u kupaćem kostimu i jednu u toplesu...
Vidi originalni članak

Sjajna je godina iza Kristine Pliškove, sestre blizanke poznatije Karoline, bivše prve igračice svijeta. U srpnju je bila 35. igračica svijeta što joj je najbolji renking u karijeri.

No i dalje je, što se tiče rezultata, u sestrinoj sjeni. Karolina Pliškova u srpnju je bila broj 1, a na završnom turniru najboljih osam tenisačica ispala je u polufinalu od Caroline Wozniacki i godinu je završila kao četvrta igračica svijeta.

Nakon naporne sezone, vrijeme je za odmor.

Sestre su teniske terene zamijenile - plažom, a Kristina je objavila nekoliko fotki u kupaćem kostimu, od kojih je jedna njezinim fanovima posebno zagolicala maštu.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 123gogo 11.11.2017.

    Evo ja se prosetao bez gaca kroz kucu, mozda kakav clanak dobijem?

  • Franz von Drkensson 11.11.2017.

    Dobra žemska, kad ta udari backhand

  • milemile123 11.11.2017.

    Skroz obicna i normalna zenska,cak simpaticna za sada 2 komentara moj 3. Da je plastika ili nekakva guza sike Bilo bi bar 200 komentara kako je gadljivo ovo ono a ovdje nitko nema komentara Evo moj komementar:bravo curo odlicna si !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare