To je to što me zanima!

Četiri godine nakon nesreće su 'isplivali' novi detalji Kobejeve smrti: Stigao izvještaj obdukcije

Helikopter se prilikom pada zapalio te nitko od putnika nije imao šanse da preživi bez obzira na to koliko brza reakcija medicinskih službi bila. Kobe je doživio teške ozljede, od udarca mu se tijelo jednostavno - 'raspalo'
Vidi originalni članak

Skoro su četiri godine prošle od tragedije i smrti devet osoba među kojima je bio i legendarni košarkaš Kobe Bryant te njegova kći Gianna. Nakon dosta vremena od nesreće u javnosti su se pojavili i novi detalji nesreće, a riječ je o izvještaju obdukcije.

Helikopter se prilikom pada zapalio te nitko od putnika nije imao šanse da preživi bez obzira na to koliko brza reakcija medicinskih službi bila. Sam Kobe doživio je teške ozljede glave, prsa i abdomena, od siline udarca se košarkaševo tijelo jednostavno - 'raspalo'.

DOBILA DRUGU TUŽBU Policajci fotografirali Kobejevo tijelo, Vanessa Bryant ih tužila. Morat će joj platiti 29 mil. $

Kosti su mu bile slomljene na više mjesta kao i ostalim putnicima, a podsjetimo, njegova supruga Vanessa tužila je Los Angeles jer su policajci podijelili fotografije na kojima se vide spaljena tijela unesrećenih. Tu je tužbu i dobila te će joj vlasti morati isplatiti pozamašnu svotu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mars7 23.12.2023.

    kriv je pilot

  • Uspravan 23.12.2023.

    Ženi nikad dosta love. Jedan se novčanik ugasio drugi ona odmah upalila. Carpe diem.

  • jebote.gdje.ja.to.živim. 23.12.2023.

    Kakve to sad veze ima, bila je nesreća, na mjestu mrtvi, koji smisao koliko kosti mu je polomljeno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare