To je to što me zanima!

Četiri medalje u prva dva dana svjetskog prvenstva u ronjenju

Hrvatska je s dva zlata, srebrom i broncom pokazala da joj je mjesto u samom vrhu svjetskog ronjenja. Vitomir Maričić postavio je i novi svjetski rekord, ali je pri izlazu doživio "blackout" pa je rezultat diskvalificiran
Vidi originalni članak

U talijanskom Lignanu traje Svjetsko prvenstvo u ronjenju na dah, a Hrvatska zasad ima četiri medalje. Mirela Kardašević osvojila je zlato u disciplini dinamike bez peraja sa izvrsnih 170, dok je Davor Čustić sa preronjenih 240 metara bio srebrni.

Goran Čolak je bio zlatni u statici s rezultatom od 9 minuta i 3 sekunde, a Budimir Šobat brončani (8 minuta i 17 sekundi). Četiri medalje u vrlo jakoj konkurenciji pokazuju da Hrvatska pripada samom svjetskom vrhu. 

Slijede još discipline dinamika sa bifin perajama i dinamika s monoperajom. Ostatak reprezentacije također je bio blizu postolja. Vanji Peleš je za 2 metra pobjegla brončana medalja i s rezultatom od 200 metara u DNF-u je bio četvrti. Enes Čerimagić je sa 177 metra bio sedmi. Vitomir Maričić je izronio svjetski rekord, ali je doživio "blackout" pri izlazu pa je diskvalificiran.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 06.07.2018.

    Bravo ekipa! Samo naprijed :))) 🥇🎉🎈👌

  • 14.06.2018.

    Guardiola roni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare