To je to što me zanima!

Četvrta utakmica Real Madrida i Partizana započinje minutom šutnje za žrtve masakra u školi

Bivši izbornik Srbije i nekadašnji igrač Partizana i Real Madrida pozvao je organizatore da odgode utakmicu i smatra kako u ovim trenutcima nema mjesta za pjesmu i navijanje
Vidi originalni članak

Srbija je zavijena u crno nakon stravičnog masakra u Osnovnoj školi Vladislava Ribnikara. Učenik je ušetao u školu s pištoljem i ubio zaštitara i osmero djece, a ranio još nekoliko. Sućut preminulima u ovom događaju odat će se i na najvećem sportskom događaju u Srbiji ovih dana.

POHVALIO NAVIJAČE Hezonja 'skupio sve' pod košem u Beogradu: Da sam ovdje, i ja bih se derao protiv Madrida

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Četvrta utakmica između Partizana i Real Madrida igra se u četvrtak u Beogradu. U beogradskoj Areni neće biti ni glazbene kulise ni uobičajenog spektakla kakav smo do sada mogli gledati na Partizanovim utakmicama. 

EUROLIGA Hezonja potvrdio Realov veliki preokret u Beogradu, pao je rekord gledanosti ove sezone!

Vodstvo košarkaške Eurolige izrazilo je sućut obiteljima poginulih u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u središtu Beograda. Utakmica između ove dvije momčadi ipak mora biti odigrana. S tim se ne slaže bivši izbornik Srbije Saša Đorđević koji je u karijeri nosio dres i Partizana i Real Madrida.

“Šok, nevjerica zbog masakra u beogradskoj školi. Sućut obiteljima stradalih. Slava im. Bog da im dušu prosti. Moja Srbijo, moj Beograd, moj Partizan i Real Madrid, reagirajte ljudski i odgodite utakmicu. Koga briga za pjesmu, veselje i navijanje nakon ovakve tragedije”, napisao je na Twitteru.

ŠOKANTNI DETALJI Dječak koji je u Beogradu ubio devetero ljudi nema 14 godina i ne može kazneno odgovarati

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kovakova 04.05.2023.

    Prdolino ocito dobra vojna mirovina ratista ni vido i prdis

  • ro kaj 03.05.2023.

    Uh što volimo vijesti iz pašaluka.

  • prdolino 03.05.2023.

    Hebes srbe

Komentiraj...
Vidi sve komentare