To je to što me zanima!

Mladost već u prvom kolu na Pro Recco, Jug ide na Partizan

U jednoj grupi je Jug koji je izvukao Partizan, Jadran i Budvu. U drugoj grupi su Mladost i Primorje uz aktualnog prvaka, talijanski Pro Recco, te mađarski Vasas
Vidi originalni članak

Dobili smo izuzetno jako skupinu. Pro Reccu, vaterpolskom Chelseaju, prvo mjesto je zagarantirano, a mi ostali borit ćemo se za drugu poziciju koja vodi na Final Four. Ipak, baš s njima igramo prvu utakmicu na svojem bazenu. Pokušat ćemo ih iznenaditi, kaže Emil Nikolić, trener Mladosti, na ždrijeb četvrtfinalnih skupina vaterpolske Eurolige.

U istoj skupini igrat će i riječko Primorje. Plasmanom među osam najboljih praktički je ispunilo svoje europske ambicije.

- Skupina je odlična, atraktivna i siguran sam da će Kantrida na sve tri utakmice na kojima smo domaćini biti prepuna. Mi nemamo imperativa, samo želimo pružiti dobru igru i pokazati da igramo odličan vaterpolo - rekao je Zoran Roje, trener Primorja, i dodao kako će iz druge skupine na Final Four Jug i Partizan.

Od tri hrvatska kluba ždrijebom najzadovoljniji mogu biti jugaši.

- Nema puno filozofije. Ako želimo na Final Four, moramo pobijediti sve utakmice u Gružu, a na strani tražiti jednu pobjedu ili barem neriješeno. O prvom protivniku Budvi znamo sve. Dobra je to momčad s odličnim golmanom, dobro pokrivena na svim pozicijama - tvrdi strateg jugaša Elvis Fatović.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • x-BOX 08.02.2011.

    MLADOST prvak ,sa udovicicem ne gube ove godine.

  • areljano 08.02.2011.

    MLADOST,JUG,PARTIZAN,RECCO_polufinalisti!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare