To je to što me zanima!

Četvrti Hrvat stiže u Udinese? Livaja kod Kelave i Bubnjića?

Marko Livaja na ljeto bi mogao prijeći u Udinese, pišu talijanski mediji. U Udinama su već Kelava, Bubnjić i Mlinar, a uskoro bi im se mogao pridružiti i četvrti Hrvat...
Vidi originalni članak

Talijanski mediji pišu kako bi napadač Atalante, Marko Livaja, od ljeta mogao prijeći u Udinese. Tamo su već Ivan Kelava, Igor Bubnjić i Frano Mlinar. Livaja igra u Atalanti, no ove sezone ne cvjetaju mu ruže.

Hrvatski napadač odigrao je 15 utakmica za klub, zabio je samo dva gola, a nalazi se pod klupskom suspenzijom. Podsjećamo, Livaja je odbio otići na zagrijavanje na utakmici u Udinama i klub ga je suspendirao.

Sve je izvjesnije da će Livaja na ljeto promijeniti sredinu. Ugovor hrvatskog napadača u zajedničkom je vlasništvu Intera i Atalante koji ga žele prodati, a to su pokazali odbivši ponude za posudbe u Cataniju i Genovu prošloga ljeta.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Doolby 15.03.2014.

    nisu ga se riješili u atlanti što je loš nogometaš nego zato što je loš čovjek.

  • mali 3XL 15.03.2014.

    kramp u ruke!!!

  • arsenal 19 14.03.2014.

    Nigdje se ne može skrasiti,uz ovakvo ponašanje ništa od njega. A i ova talijanska liga će nam oslabiti reprezentaciju.Samo kupaju za siću,pa onda naši sjede na klupi ili tribinama,bolje da su ostali igrati na natopljenim terenima HNL-a dok ne sazriju.Livaja si zamislio da je bog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare