To je to što me zanima!

Četvrti gol Kale na San Siru! Pašalić asistirao, Milanu bodovi

Mario Pašalić asistirao je za pobjedu Milana, dok je Nikola Kalinić zabio svoj četvrti gol na San Siru, odnosno 11. ove sezone u Serie A. Domaćin je na kraju upisao važna tri boda...
Vidi originalni članak

Sjajni Nikola Kalinić zabio je svoj 11. gol ove sezone u Serie A i svoj četvrti na kultnom San Siru!

Njegova Fiorentina poražena je 2-1, a naš reprezentativni napadač zabio je gol za izjednačenje u 20. minuti na asistenciju mladog Federica Chiese.

Podsjećamo, Nikola je zabio hattrick protiv Intera 27. rujna 2015. baš na ovom stadionu. Inače, u prethodne dvije sezone tek je Gonzalo Higuain (23) zabio više gostujućih golova od Nikole Kalinića (14).

VIDEO

Milan je ranije poveo golom Juraja Kucke iz 16. minute, potom je izjednačio Kale, a za 2-1 u 31. minuti strijelac je bio Španjolac Gerard Deulofeu.

Mario Pašalić upisao je asistenciju kod pobjedničkog gola, a pogodio je i stativu pred kraj prvog poluvremena. Milan Badelj ušao je u 71. minuti, dok Hrvoje Milić ponovno nije dobio minutažu kod Paula Souse.

Roma pobijedila, Džeko opet strijelac

Nogometaši Rome s uvjerljivih su 4-1 svladali Torino na rimskom Olimpicu u utakmici 25. kola talijanskog prvenstva te tako ostali na drugom mjestu sa sedam bodova zaostatka za vodećim Juventusom. 

Već u 10. minuti Edin Džeko je doveo Romu u vodstvo, a sedam minuta poslije Salah je udvostručio prednost domaćih. Treći gol za Romu postigao je Paredes u 65. minuti. Lopez je u 84. minuti smanjio zaostatak Torina, a konačnih 4-1 preciznim udarcem s 16 metara postavio je Radja Nainggolan u drugoj minuti sudačke nadoknade.

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • bulldogzg 19.02.2017.

    Inter-Roma iduće kolo , kakva poslastica :))

  • klokan_jack 19.02.2017.

    Bravo milan!!!

  • mandrillost 19.02.2017.

    A hebemu Pasalicu premlak si mi ovu utakmicu. Uopce ne grize...

Komentiraj...
Vidi sve komentare